MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πέθανε ο τραγουδιστής και δημιουργός του «Ain’t No Sunshine», Μπιλ Γουίδερς

Ο Μπιλ Γουίδερς (Bill Withers), ένας από τους πιο επιδραστικούς συνθέτες και τραγουδιστές της αμερικανικής soul, άφησε την τελευταία του πνοή, την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, σε ηλικία 81 ετών, έπειτα από καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Monopoli Team

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, ο Αμερικανός τραγουδιστής της soul και συνθέτης των τραγουδιών – ύμνων “Lovely Day”, “Ain’t No Sunshine” και “Lean On Me”, Μπιλ Γουίδερς, έφυγε από τη ζωή εξαιτίας καρδιακών επιπλοκών.

Ο Γουίδερς έγραψε και ηχογράφησε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της soul, μεταξύ αυτών τα “Just the Two of Us” και “Use Me”.

Είχε κερδίσει τρία Grammy και είχε περιληφθεί στην Rock and Roll Hall of Fame το 2015.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου συζύγου και πατέρα μας. Ένας μοναχικός άνθρωπος που έχει συνδεθεί με τον κόσμο γενικότερα, με την ποίηση και τη μουσική του, μίλησε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους και τους συνέδεσε μεταξύ τους. Ήταν δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους του, ενώ η μουσική του ανήκει πάντα στον κόσμο. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, προσευχόμαστε ότι η μουσική του προσφέρει άνεση και ψυχαγωγία» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Ο Μπιλ Γουίδερς γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1938 στις ΗΠΑ. Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, τα οποία αργότερα αποτέλεσαν και πηγή έμπνευσης για τα τραγούδια του!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b