ΝΕΑ
Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία από το Εθνικό Θέατρο λόγω κορονοϊού
Το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», το Εθνικό Θέατρο και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου συνεχίζουν τη συνεργασία τους στη μάχη ενάντια στην πανδημία και στις δυσκολίες που δημιουργεί στην προσφορά αίματος.

Monopoli Team
31.03.2020
A
A
Το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», το Εθνικό Θέατρο και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου συνεχίζουν τη συνεργασία τους στη μάχη ενάντια στην πανδημία και στις δυσκολίες που δημιουργεί στην προσφορά αίματος.
Γι’ αυτό διοργανώνουν νέα διήμερη εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 1 Απριλίου και την Πέμπτη 2 Απριλίου στο ισόγειο του Θεάτρου REX, Πανεπιστημίου 48 από ώρα 10 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
Θα υπάρχει συνεργείο αιμοδοσίας με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, άνεση χώρου για την ασφάλεια όλων, αντισηπτικά, μάσκες και γάντια.
Για ραντεβού και προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση, μπορείτε να καλείτε στο 2105288277
«Μένουμε σπίτι» αλλά συν-υπάρχουμε και δείχνουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους την έχουν ανάγκη.
Δείτε το βίντεο:
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Νίκος και Αντώνης Ξυλούρης στο Θέατρο Βράχων
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Αυτά τα μαγαζιά στην Αθήνα κάνουν την υγιεινή διατροφή, απόλαυση
Το Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας στο θέατρο Αλκμήνη
Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει “Το τραγούδι του Νεκρού Αδερφού” στο Θέατρο Βράχων
Ο Ζερόμ Καλούτα στο Κύτταρο Live Stage
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 13-14 Σεπτεμβρίου
Free City: 10 δωρεάν εκδηλώσεις αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Ο Νέγρος του Μοριά ντυμένος τσολιάς ερμηνεύει το “Δελτίο” στο COLORS