MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H Gal Gadot ενώνει τη φωνή της με σταρ του Χόλιγουντ και τραγουδούν το “Imagine”

Με πρωτοβουλία της Gal Gadot – γνωστής και ως Wonder Woman – διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ ενώνονται μέσω Instagram, για να τραγουδήσουν το γνωστό τραγούδι του John Lennon.

H Gal Gadot με την Natalie Portman και την Linda Carter
Monopoli Team

Η Gal Gadot, που έγινε γνωστή ως Wonder Woman, ένωσε τη φωνή της με διάφορους καλλιτέχνες της μουσικής και κινηματογραφικής βιομηχανίας. Η ηθοποιός ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε τους celebrities, με τους οποίους τραγούδησε το κλασικό τραγούδι του John Lennon, Imagine.

Τι αναφέρει στο βίντεο

Στο βίντεο, η Gal Gadot μας αναφέρει πως βρίσκεται στην έκτη μέρα καραντίνας στο σπίτι, κάτι που την έκανε να έχει φιλοσοφικές ανησυχίες. «Αυτός ο ιός έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή από που είσαι. Είμαστε όλοι ενωμένοι και ίσοι απέναντί του», δηλώνει. Ανέφερε επίσης, πως εμπνεύστηκε από έναν άνδρα στην Ιταλία, ο οποίος εμψύχωνε τους συμπολίτες του, παίζοντας το Imagine στο μπαλκόνι του, με μια τρομπέτα. «Είχε τόση δυναμική και κάτι το αγνό», συμπληρώνει για το βίντεο του άνδρα.

Ποιοι συμμετέχουν στο τραγούδι

Το τραγούδι ξεκινά η Gadot, με τους υπόλοιπου στίχους να συμπληρώνουν εναλλάξ οι συμπρωταγωνιστές της στο επερχόμενο σίκουελ της Wonder Woman, Kristen Wiig και Pedro Pascal. Aργότερα, βλέπουμε και την ηθοποιό Linda Carter, που είχε παίξει την Wonder Woman σε σειρά στη τηλεόραση.

Τους στίχους επίσης, συμπληρώνουν οι: Sarah Silverman, Sia, Jimmy Fallon, Jamie Dornan, Natalie Portman, James Marsden, Zoe Kravitz, Amy Adams, Chris O’Dowd, Will Ferrell, Mark Ruffalo, Ashley Benson, Kaia Gerber, Cara Delevingne  και η Maya Rudolph.

Τον τελευταίο στίχο του Imagine, “Kαι ο κόσμος θα γίνει ένα”, τραγουδάει η Gal Gadot.

Τogether at home

H Gal Gadot, είναι μια από τους πολλούς σταρ, που ανεβάζουν περιεχόμενο στα social media, για να κρατήσουν συντροφιά στους φαν τους, που βρίσκονται σε καραντίνα. Μάλιστα, διάσημοι μουσικοί, όπως ο Chris Martin και ο John Legend, αποφάσισαν να κάνουν live streaming παίζοντας μουσική από το σπίτι τους, δημιουργώντας μια εικονική συναυλία, το Together at Home.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b