MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
GOURMET LOVE

Gourmet δείπνα για ερωτευμένους στα αθηναϊκά ξενοδοχεία

Τι μαγειρεύουν τα αθηναϊκά ξενοδοχεία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Μπήκαμε στις κουζίνες των πιο γνωστών και πολυτελών αθηναϊκών ξενοδοχείων και σας σερβίρουμε τα νέα εκ των έσω.

Μαριάννα Κουρκούνη | 09.02.2020

Στις 14 Φεβρουαρίου τα αθηναϊκά ξενοδοχεία φορούν τα καλά τους και σας δελεάζουν να γιορτάσετε τον έρωτα με προσφορές για δύο. Εάν θέλετε φέτος κάτι συναρπαστικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δείτε τα πακέτα που ετοίμασαν και κλείστε θέση. Άλλωστε, η έκφραση “ο έρωτας περνά από το στομάχι” δεν βγήκε τυχαία…

St. Valentine’s Night στο roof garden του The Artist

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το ξενοδοχείο The Artist σας περιμένει στη γειτονιά του Ψυρρή, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της Αθήνας, για να γιορτάσετε μαζι τον έρωτα. Από το σπέσιαλ μενού ξεχωρίσαμε τις butterfly γαρίδες με panko bread, το flank Black Angus steak με σάλτσα μπεαρνέζ και jacket potatoes και το σπασμένο μιλφέιγ με κρέμα σοκολάτα-εσπρέσσο και μαριναρισμένες φράουλες. Ειδικά αυτός ο τελευταίος γλυκός συνδυασμός, ακούγεται συγκλονιστικός. Συνδυάστε τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις πίνοντας ένα ποτήρι κρασί Clos Montblanc και δώστε στη βραδιά σας φλογερό ισπανικό ταμπεραμέντο! (Τιμή: €30/ άτομο). Κλείστε δίκλινο δωμάτιο για να συνεχίσετε τη βραδιά μετά το γεύμα και παρατείνετε την εξόρμησή σας με διαμονή με πρωΐνό. (Τιμή δίκλινου: από €89).
Περισσότερα εδώ

Luxury καταστάσεις στη Μεγάλη Βρεταννία & το King George

Ειδικό πακέτο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για εσάς και το ταίρι σας ετοίμασαν τα δύο ιστορικά ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος. Εάν κλείσετε διαμονή στη Μεγάλη Βρεταννία, θα σας υποδεχτούν με σαμπάνια και φράουλες με σοκολάτα. Στο King George, θα σας γλυκάνουν με ένα μπουκάλι Bava Moscato D’Asti και ένα κουτί με μάκαρον. Ξυπνώντας δεν θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε από το κρεβάτι, αφού θα έχετε room service και πρωϊνό στο δωμάτιο.

Φτιαγμένα με αγάπη και έμφαση στην πολυτέλεια, τα εορταστικά μενού θα σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας. Στο GB Roof Garden θα γευτείτε χτένια καρπάτσιο, παγωτό αχινού, φαγκρί ποελέ και φιλέτο μόσχου wellington. (Τιμή: €85/ άτομο), ενώ στο Tudor Hall φρέσκιες γαρίδες, χειροποίητα agnolotti, φιλέτο γάλακτος με αυγοτάραχο και καφέ arabica. (Τιμή: €75/ άτομο). Στο τέλος, η μους σοκολάτας γάλακτος με ganache gianduja και μους πικρής σοκολάτας με βατόμουρο και brownies θα απογειώσει την γευστική σας εμπειρία. (Συνδυάστε τη διαμονή με μια luxury περιποίηση στο GB Spa, με έκπτωση 20% λόγω της ημέρας).
Περισσότερα εδώ & εδώ

Gourmet κουζίνα με wine pairing & spa για δύο στο Hilton

Κάντε την νυχτερινή φωταγωγημένη Αθήνα το απόλυτο ρομαντικό σκηνικό σας. Δώστε ραντεβού με το έτερον ήμισυ στο Galaxy Private Room και απολαύστε ένα ολοκληρωμένο μενού 6 πιάτων με wine pairing. Εναλλακτικά, διαλέξτε εδέσματα από τον μπουφέ των ερωτευμένων του Byzantino Restaurant. Στις αλμυρές επιλογές θα βρείτε από στρείδια, γαρίδες με κάρυ και σούσι, μέχρι rib eye και σολομό με σος chardonnay. Στα γλυκά, η λίστα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει τρούφες, μακαρόν, μους σοκολάτας με φρούτα του πάθους κ.λπ. Για έξτρα χαλάρωση, κλείστε ένα πρωτότυπο μασάζ περιποίησης με σταγόνες λιωμένου κεριού με αιθέρια έλαια στη διπλή καμπίνα του Hiltonian Spa. Αφεθείτε στην περιποίηση του Hilton, κλείνοντας διαμονή για δύο, στην τιμή των €169 με πρωϊνό.
Περισσότερα εδώ

Celebrate Love στο Civitel Olympic

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το ξενοδοχείο Civitel Olympic του Ομίλου Civitel Hotels & Resorts σας έχει ετοιμάσει ένα degustation menu 6 πιάτων με την υπογραφή του executive chef, Κώστα Γεωργατζά. Το πρωτότυπο μενού θα σερβιριστεί φυσικά στο βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου υπό το φως των κεριών. Όσοι δεν θέλετε να τελειώσει η βραδιά σας στο… κυρίως πιάτο, προσθέστε μια διαμονή με το Love Package. Μπαίνοντας στο δίκλινο superior δωμάτιο, θα βρείτε το κρεβάτι σας στολισμένο με ροδοπέταλα. Αφρώδης οίνος και χειροποίητες μπουκίτσες σοκολάτας θα είναι τα “δωράκια” του Civitel Olympic για εσάς και το ταίρι σας. Το πρωΐ, πάρτε πρωινό στο κρεβάτι και απολαύστε λίγες επιπλέον ώρες χαλάρωσης μόνο οι δυο σας! Το κόστος για το degustation menu είναι στα €49/ άτομο, ενώ το Valentine’s Romantic Dinner & Stay / Love Package κοστίζει €94/ άτομο.
Περισσότερα εδώ

Romance Package στο Grecotel Pallas Athena

Το δελεαστικό πακέτο που ετοίμασε το μπουτίκ ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena, θα σας οδηγήσει εκεί που λέμε “downtown” για μία διαμονή συν δείπνο. Τα artsy chic δωμάτιά του συνδυάζουν αρμονικά την πολυτέλεια με τα αστικά vibes. Το εστιατόριο του 1ου ορόφου, Gourmet Restaurant, εκπλήσσει με την χαλαρή μεν αλλά εκλεπτισμένη ατμόσφαιρά ενός all-day χώρου με μεγάλη βεράντα και άπλετη θέα στην φωτισμένη πλατεία Κοτζιά.
Κλείστε δωμάτιο και γευτείτε το ρομαντικό γεύμα των 3 πιάτων, που θα έχει ετοιμάσει ο executive chef ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όταν ξυπνήσετε, θα σας περιμένει πλήρες αμερικάνικο πρωϊνό για να γεμίσετε ενέργεια. Το full πακέτο ξεκινά από τα €137.
Περισσότερα εδώ

Our Divine Love Story… μετά μουσικής στα ξενοδοχεία Divani

Τη δική τους ιστορία αγάπης θέλουν να σας τραγουδίσουν τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Divani, με πρώτο το Divani Caravel. Στη σκηνή του JuJu Bar & Restaurant θα ανέβει ο Πασχάλης, για μια κεφάτη βερσιόν της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Από τα πιάτα του μενού ξεχωρίσαμε το ταρτάρ βασιλικού καβουριού και την black angus rib eye steak σχάρας. Το love story απογειώνει η μους σοκολάτας Illanka, με πέρλες blueberry και σάλτσα φράουλας. (Τιμή μενού: €70/άτομο). Κλείστε σουίτα με θέα Ακρόπολη από €160 ευρώ και ξυπνήστε με πλούσιο πρωϊνό στο κρεβάτι.
Εάν θέλετε να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πάνω στο κύμα, το εστιατόριο Mythos By Divani του Divani Apollon Palace & Thalasso φέρνει τη Σάγια σε μια live εμφάνιση. Το μενού έχει καλωσόρισμα με σαμπάνια, κρέμα κάρδαμου με καραβίδες, καπνιστό σολομό μπαλίκ με μαρμελάδα παντζαριού και χτένι καρπάτσιο με πέρλες yuzu και passion fruit. Τιμή μενού: €75/ άτομο. Κλείστε διαμονή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με τιμές από €160 ευρώ, χαλαρώστε με μια αναζωογονητική συνεδρία υδρομασάζ και αφήστε τη θάλασσα να σας νανουρίσει.
Περισσότερα εδώ

Special Valentine’s Package από το Wyndham Grand Athens

Το Wyndham Grand Athens σας προκαλεί να κάνετε ένα δώρο-έκπληξη στο ταίρι σας: μια ρομαντική απόδραση στο κέντρο της Αθήνας! Το ειδικό μενού του Above Roof Top Bar Restaurant, έχει μαριναρισμένα χτένια σε στρώμα από σαλάτα wakame και γαρίδες με salsa μάνγκο και yuzu, gazpacho παντζαριού και αρνίσιο καρέ γεμιστό ή ρολό σολομού. Για επιδόρπιο σερβίρουν μους λευκής σοκολάτας με βατόμουρα, γεμισμένη με λάβα σοκολάτας γάλακτος. (Τιμή: €75/ άτομο, χωρίς τα ποτά). Εάν, πάλι, θέλετε να κλείσετε και διανυκτέρευση, με το Special Valentine’s Package θα έχετε όλα τα παραπάνω συν διαμονή σε δίκλινο με θέα, αφρώδη οίνο στην άφιξη και πλούσιο πρωϊνό μπουφέ για δύο το επόμενο πρωΐ. Σίγουρα ένα τέτοιο πακέτο θα σας φέρει πιο κοντά. (Τιμή: από €230)
Περισσότερα εδώ

Be My Valentine στο Vouliagmeni Suites της Grecotel

Μια νύχτα με μαγική θέα σας περιμένει στα Sea View Deluxe Guestrooms του τετράστερου Vouliagmeni Suites. “Ζεσταθείτε” ανοίγοντας το αφρώδες κρασί και δοκιμάζοντας τα γλυκά που θα βρείτε να σας περιμένουν στο δωμάτιο. Χαρείτε το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα από τα γυάλινα μπαλκόνια του ξενοδοχείου που βλέπουν θάλασσα και συνεχίστε στο εστιατόριο Adam & Eve με το ειδικό γιορτινό μενού των 5 πιάτων. Ανοίγοντας τα μάτια σας, ρίξτε ένα ακόμα χορταστικό βλέμμα στην θάλασσα και κατεβείτε στον χώρο του πρωϊνού, για καφεδάκι και αμερικάνικο breakfast σε μπουφέ. Η τιμή ξεκινά από €164 ευρώ.
Περισσότερα εδώ

Live & εκλεπτυσμένες γεύσεις στο NJV Athens Plaza

Με ένα ειδικό Saint Valentine’s μενού γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το NJV Athens Plaza στην πλατεία Συντάγματος. Η γευστική παλέτα, που επιμελήθηκε ο chef Νίκος Γιαννόπουλος περιλαμβάνει πιάτα που μυρίζουν θάλασσα, όπως λευκή ψαρόσουπα με σχοινόπρασο σαλάτα καβούρι με μάνγκο, μυλοκόπι κονφί, αλλά και φιλέτο μοσχαρίσιο. Τα γλυκά… έργα τέχνης, σαμπλέ κακάο με αμυγδαλόκρεμα φιστίκι, κρέμα framboise και αφράτη κρέμα βανίλια με σάλτσα από κόκκινα φρούτα, δημιουργεί ο pastry chef, Διονύσης Αλέρτας. Το μενού συνοδεύεται από μία φιάλη κρασί και εκλεπτυσμένους μεζέδες.
Όμως, τα ζευγάρια που θα γευματίσουν στο The Parliament Restaurant, θα έχουν έναν ακόμα λόγο να χαίρονται, καθώς θα απολαύσουν τον Δάκη σε μελωδικές στιγμές. Τιμή: €105/ άτομο.
Περισσότερα εδώ

Κοσμοπολίτικη κουζίνα στο Athens Marriott

Ένα σύγχρονο μενού 5 πιάτων με αύρα… κοσμοπολιτισμού ετοίμασε ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο chef Γιάννης Τσούνας του Made in Athens. Το γεύμα σας θα έχει ατμοσφαιρικό φωτισμό με κεριά και ρομαντική διακριτική μουσική από DJ. (Τιμή: €55/ άτομο). Την ίδια ώρα, το e&o με τον λονδρέζικο αέρα στον 8ο όροφο, σερβίρει κοκτέιλ και panasian κουζίνα έχοντας όλη την Αθήνα στο πιάτο. Τιμή: €75/ άτομο.
Εάν θέλετε η βραδιά σας να έχει και συνέχεια, διαλέξτε το πλήρες πακέτο του Athens Marriott. Το πακέτο περιλαμβάνει διανυκτέρευση, ρομαντικό δείπνο στο Made in Athens, πρωϊνό και late check out στις 4 μ.μ. Τιμή: €120/ άτομο.
Περισσότερα εδώ

Valentine’s Menu & Romantic Package στο St. George Lycabettus

Ο executive chef του La Suite Lounge & Le Grand Balcon Restaurant, Βασίλης Μήλιος, σχεδίασε ένα εκλυστικό μενού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που σίγουρα θα ερωτευτείτε. Η βραδιά σας θα ξεκινήσει με ένα κοκτέιλ καλωσορίσματος και amuse bouche με χέλι καπνιστό με χρένο και χαβιάρι απάκι ταρτάρ με κατίκι δομοκου. Ακολουθεί σούπα καραβίδας, στριφτό λαυράκι με σάλτσα γκρειπφρούτ και σαλάτα με τουίλ παρμεζάνας και φράουλες. Για highlight του τραπεζιού, ο chef διάλεξε φιλέτο γάλακτος με κρασί βουργουνδίας και καρδιές λαχανικών. Οι ruby σοκολατένιες καρδιές με κραμπλ φουντουκιού και κόκκινα φρούτα θα σας αφήσουν με μια γλυκιά επίγευση στο στόμα. (Τιμή μενού: €80/ άτομο).
Εάν θέλετε πεντάστερη περιποίηση, τσεκάρετε το Valentine’s Romantic Package, που εκτός από ρομαντικό δείπνο στο La Suite, περιλαμβάνει διαμονή σε εξωτερικό δωμάτιο του St. George Lycabettus και πρωϊνό, αλλά και μια περιποίηση μασάζ 15′ στο Aegeo Spa, με τιμή €250.
Περισσότερα εδώ

Romantic Getaway στο The Margi

Το μπουτίκ ξενοδοχείο The Margi στην καρδιά της Βουλιαγμένης, σας καλεί να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κλείνοντας μια διανυκτέρευση, θα απολαύσετε το μενού του Malabar InHouse, ενός εστιατορίου που αντλεί την πρώτη ύλη του από το The Margi Farm και έμπνευση από την Μεσόγειο. Ένα καλωσόρισμα-έκπληξη κατά την άφιξη, θα σας προδιαθέσει θετικά για μια νύχτα που θα σας μείνει αξέχαστη. Με το που ανοίξετε τα μάτια σας, το πλήρες πρωϊνό που θα σας έρθει στο δωμάτιο, θα σας κάνει να εξαντλήσετε τα περιθώρια του late check out. (Τιμή: από €275 για 14/2, από €163 για 15/2 ή 16/2).
Εάν αποζητάτε την απόλυτη χαλάρωση, δώστε κάτι έξτρα και κλείστε μια θεραπεία στο The Margi Spa και πάρτε την δεύτερη για το αγαπημένο σας πρόσωπο με έκπτωση 50%.
Περισσότερα εδώ

Dolce Vita στο Dolce Attica Riviera

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, το Dolce Attica Riviera στην αγκαλιά του κόλπου της Βραυρώνας θα γίνει ο προορισμός σας. Το μενού του Filema για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει σούπα βελουτέ με σπαράγγια, πράσινη σαλάτα με ψητά άγρια μανιτάρια, τοματίνια και πέρλες μοτσαρέλας και χοιρινό φιλέτο με σάλτσα barolo, μιλφέιγ λαχανικών & πατάτες νέας εποχής ή λαυράκι φιλέτο με σάλτσα φρέσκου λεμονιού & baby λαχανικά αρωματισμένα με βότανα. Για γλυκάκι, θα απολαύσετε cheesecake με γεύση λευκής σοκολάτας, τυρί φιλαδέλφεια, βατόμουρο και σάλτσα φράουλας. (Τιμή: €55/ άτομο χωρίς τα ποτά). Εάν προλάβετε όμως το Special Valentine’s Package, η γευστική εμπειρία θα δώσει τη σκυτάλη στην απόλυτη χαλάρωση για δύο, με διαμονή, welcome drink και πρωϊνό μπουφέ. (Τιμή: από €230)
Περισσότερα εδώ

Ξεχωριστή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Poseidon Hotel

Ένα συμφέρον πακέτο, που περιλαμβάνει ένα δελεαστικό μενού για δύο, διαμονή με θέα θέλασσα συν πρωϊνό, προσφέρει το Poseidon Hotel στα νότια προάστια. Πάρτε το άλλο σας μισό και κατευθυνθείτε προς το ατμοσφαιρικό Roof Garden του ξενοδοχείου του Παλαιού Φαλήρου, για ένα γεύμα 5 πιάτων, που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας. Το γευστικό φλερτ θα ξεκινήσει με ένα κοκτέιλ σαμπάνιας με amuse-bouche και θα συνεχίσει με ριζότο καπνιστού σολωμού, χοιρινά εσκαλόπ σε σάλτσα σαμπάνιας και μια πανδαισία λαχανικών. Για να… λιγωθείτε ακόμα περισσότερο από το πακέτο προσφοράς, σημειώστε πως το επιδόρπιο θα είναι μιλφέιγ με βελούδινη κρέμα σοκολάτας. Η τιμή των €29/ άτομο περιλαμβάνει μία φιάλη κρασιού, για να το γιορτάσετε όπως πρέπει.
Εάν θέλετε να συνεχίσετε την βραδιά σας, σας συνιστούμε να προνοήσετε για διαμονή. Το πλήρες πακέτο, που περιλαμβάνει διαμονή, δείπνο και πρωϊνό με ελληνικά τοπικά προϊόντα, θα κοστίσει €125. Αν θέλετε πιο lux καταστάσεις, υπάρχει διαθέσιμη και σουίτα με €300.
Περισσότερα εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εάν… ερωτευτήκατε κάποια από τις προσφορές, επικοινωνήστε άμεσα με τα ξενοδοχεία για να κλείσετε θέση εγκαίρως!

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b