MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: 5 κορυφαίες επιλογές ψυχαγωγίας

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Δόξα Κοινή, του Στρατή Πασχάλη στο Θέατρο Πορεία

Η παράσταση «Δόξα Κοινή – Από την οδό των Φιλελλήνων», εμπνευσμένη από το ποίημα του Ανδρέα Εμπειρίκου «Εις την Οδό των Φιλελλήνων», ανεβαίνει στο Θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Το νέο αυτό εγχείρημα του Δημήτρη Τάρλοου δημιουργεί ένα νέο κείμενο (με την υπογραφή του Στρατή Πασχάλη) βασισμένο σε εμβληματικά ποιήματα Ελλήνων δημιουργών. Δέκα ηθοποιοί τα ζωντανεύουν ευρηματικά επί σκηνής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Σάββατο 1/2, 18:00 & Κυριακή 2/2, 16:00
Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5 και Γ Σεπτεμβρίου 69
12€ – 18€

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο κόσμος είναι ένας, του Κωνσταντίνου Βήτα στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Ο Κωνσταντίνος Βήτα, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής, «συνομιλεί» με το ποιητικό έργο του Γιάννη Ρίτσου, σε ένα ηλεκτρονικό ταξίδι στο εσωτερικό σύμπαν του ποιητή. Η παράσταση αποτελεί μια μεγάλη ζωντανή εγκατάσταση με πρωτότυπη μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα και βίντεο του Νίκου Πατρελάκη που αποδίδουν με τρόπο μοναδικό το ταξίδι στην ποίηση του Γιάννη Ρίτσου, προσφέροντας μια σπάνια οπτικοακουστική εμπειρία. Τα ποιήματα απαγγέλλουν ο Κωνσταντίνος Βήτα και η Όλια Λαζαρίδου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Σάββατο 1/2, 20:30, 22:00 & Κυριακή 2/2, 20.30 
Εθνική Λυρική Σκηνή – ΚΠΙΣΝ, Λεωφόρος Συγγρού 364
10€ – 20€

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

7ο Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων στη Στέγη

Το 7ο Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων με οκτώ πρωτότυπα έργα, δύο έργα-έκπληξη πριν από την επίσημη έναρξη, δύο εργαστήρια, μια συζήτηση και έντεκα νέους δημιουργούς, έρχεται στη Στέγη, το διήμερο 1 και 2 Φεβρουαρίου 2020.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
Σάββατο 1/2 & Κυριακή 2/2, 17:00 – 23:00
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107, Αθήνα
5€ – 7€ * κάποιες δράσεις είναι δωρεάν

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Κύτταρο

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του επιστρέφουν στο Κύτταρο, από την 1η Φεβρουαρίου 2020, για μια σειρά εμφανίσεων, με τίτλο «Μόνο Ψέματα». Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τραγούδια για πρώτη φορά από τον νέο του δίσκο, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από την InnerEar, αλλά και τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του, από την «Παρέλαση» έως την «Καλλιθέα» και από το «Χάλια» έως τον «Καθρέφτη».
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σάββατο 1/2, 22:30
Κύτταρο, Αχαρνών και Ηπείρου, Αθήνα

13€, 15€, 60€, 120€ 

ΣΙΝΕΜΑ

Ο φάρος

Στη Νέα Αγγλία των Ηνωμένων Πολιτειών, γύρω στο 1890, σε ένα μυστηριώδες νησί, δυο φρουροί ενός παλιού φάρου έχουν χρέος να μείνουν στο πόστο τους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.
Ένα σουρεαλιστικό παραμύθι ή μήπως ο εξπρεσιονιστικό εφιάλτης δύο αντρών που βρίσκονται αντιμέτωποι με την τρέλα;
Διαβάστε την κριτική και δείτε πού παίζεται

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b