MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα, της Σοφίας Καζαντζιάν στο Θέατρο Altera Pars

Η μαύρη κωμωδία «Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα» έρχεται, από τις 8 Φεβρουαρίου 2020, στο θέατρο Altera Pars, σε σκηνοθεσία – κείμενο Σοφίας Καζαντζιάν.

Monopoli Team

Η Σοφία Καζαντζιάν, η οποία έχοντας παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία δουλειά της για τον Τσέχο συγγραφέα, Φραντς Κάφκα, τον περασμένο Ιανουάριο στη γενέτειρά του, την Πράγα, δημιουργεί την πιο «καφκική» κωμωδία που έγινε ποτέ, την παράσταση «Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα», η οποία  έρχεται, από τις 8 Φεβρουαρίου 2020, στο Θέατρο Altera Pars. Γέλιο και συγκίνηση μαζί και ερμηνείες που ακροβατούν μεταξύ λογικού και παράλογου ταξιδεύοντας το θεατή στον ατμοσφαιρικό κόσμο του ιδιοφυούς συγγραφέα, Φραντς Κάφκα.

Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα

«Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα»: Λίγα λόγια για το έργο

Ο Κάφκα διάβαζε τα έργα του ως κωμωδίες. Εσύ; Για πρώτη φορά, ζωντανεύουν επί σκηνής 16 πρόσωπα από το σύνολο του έργου του (Δίκη, Πύργος, Μεταμόρφωση, Στη Σωφρονιστική Αποικία, Καλλιτέχνης της πείνας, Γράμμα στον Πατέρα, Γράμματα στη Μιλένα κ.α.) αλλά και στιγμές από τη ζωή του, οι οποίες δεν έχουν έρθει ποτέ στο καλλιτεχνικό προσκήνιο.

Σοφία Καζαντζιάν & Μάριος Ιορδάνου

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν, έχοντας διαγράψει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία με τις θεατρικές τους παραστάσεις στο εξωτερικό (Παρίσι, Βερολίνο, Μόναχο, Ζυρίχη, Μόσχα, Λονδίνο, Δουβλίνο, Πράγα κ.α.) και έχοντας βραβευτεί από την Unesco για τη διεθνή ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού, δημιουργούν μία μοναδική παράσταση για έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς του 20ου αιώνα.

Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα

1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραλόγου

Η παράσταση  «Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα» που τελεί υπό την αιγίδα του Τσέχικου Κέντρου Πολιτισμού «Αθήνα», θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παραλόγου, το οποίο διοργανώνουν και επιμελούνται καλλιτεχνικά η Σοφία Καζαντζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου.

Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, περιλαμβάνονται επίσης οι παραστάσεις της ομάδας της Σοφίας Καζαντζιάν «La Familia», «Στα ίχνη του Αλμπέρ Καμύ» (1/2/2020) για τον Αλμπέρ Καμύ, και «Τα άνθη του Κακού» (2/2/2020) του Σαρλ Μπωντλαίρ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Σοφία Καζαντζιάν
Σκηνοθεσία: Σοφία Καζαντζιάν

Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης
Κοστούμια: Βαλεντίνο Βαλάσης
Μουσική: Μάριος Ιορδάνου
Φωτισμοί: Μάριος Ιορδάνου
Χορογραφία: Σοφία Καζαντζιάν

Παίζουν: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Πάνος Βουτσινάς, Βαλεντίνο Βαλάσης, Ακριβή Μαλισσόβα, Στυλιάνα Περατικού.

Διάρκεια: 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση: 12€ | Γενική Είσοδος: 15€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 8 έως 16 Φεβρουαρίου 2020
Πληροφορίες: Ειδικές προσφορές για γκρουπ άνω των 15 ατόμων / Τηλέφωνο επικοινωνίας/Κρατήσεις: 6974876024 | Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Μελπομένη Φιλίππου
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-altera-pars/sto-myalo-tou-frants-kafka/
Πληροφορίες Χώρου: Altera Pars, Μεγάλου Αλεξάνδρου 123, Κεραμεικός. Τηλέφωνο: 2103410011. Email: [email protected] | http://alteraparstheater.gr/
Φωτογραφίες: Κατερίνα Σβορώνου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b