MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Η Βασίλισσα του Χιονιού, του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν στο Από Μηχανής Θέατρο

Η παράσταση για παιδιά «Η Βασίλισσα του Χιονιού» του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν επιστρέφει, από τις 12 Ιανουαρίου 2020, στο Από Μηχανής Θέατρο, σε σκηνοθεσία – διασκευή Γιούλης Ηλιοπούλου.

Monopoli Team

Η επιτυχία της Γιούλης Ηλιοπούλου «Η Βασίλισσα του Χιονιού» το αγαπημένο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν επιστρέφει για μια ακόμη σεζόν, από τις 12 Ιανουαρίου 2020, στο Από Μηχανής Θέατρο.

Η Βασίλισσα του Χιονιού

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μια θεαματική παράγωγη με κοστούμια εποχής, πολλά εφέ (κινηματογραφικά γυρίσματα, τεχνητό χιόνι), τραγούδια και χορευτικά που παρουσιάστηκε από το 2005-2015 και επιστρέφει για τη χειμερινή σεζόν 2019-2020. Μέσα από το παραμυθένιο θέαμα, την περιπέτεια, το γέλιο, τη συγκίνηση η παράσταση προσφέρει στα παιδιά σημαντικά μηνύματα για τη δύναμη της αγάπης, για την επιμονή στο στόχο μας, τη γενναιότητα και πολλά άλλα.

Η Βασίλισσα του Χιονιού

Από Μηχανής Θέατρο: Το έργο

Η βασίλισσα του χιονιού αποφασίζει να κατακτήσει τον κόσμο, να παγώσει τον πλανήτη και να κυβερνήσει εκείνη ολόκληρη την Γη. Ένα μικρό κορίτσι η Γκέρντα έχει την τόλμη να αντισταθεί σε αυτό το κακόβουλο σχέδιο. Ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι, περνάει μέσα από τις εποχές του χρόνου, επιβιώνει στις κακουχίες, αντιστέκεται στις προκλήσεις και τελικά έχοντας οδηγό της την αγάπη, την καλοσύνη, το θάρρος, την εξυπνάδα και την επιμονή στον στόχο, καταφέρνει να σώσει από την καταστροφή τον πλανήτη Γη και εύχεται σε όλους μας:

«Καλό ταξίδι υπέροχοι άνθρωποι θυμηθείτε το σύμπαν είστε εσείς, ποτέ μην φοβηθείτε».

Ένα έργο μάθημα ζωής για όλους μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
Σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου

Σκηνικά: Τζούλια Μάρκο
Κοστούμια: Τζούλια Μάρκο
Μουσική: Κρίστελ Καπερώνη

Παίζουν: Άντρια Ράστη, Κασσάνδρα Μπαφαλούκου, Νικόλας Μουρελάτος, Γιώργος Δαφνόπουλος & Δήμητρα Δερζέκου.

Διάρκεια: 80’
Τιμές Εισιτηρίων: Εισιτήρια: Α Ζώνη: 12 ευρώ γενική είσοδος, Β Ζώνη: 10 ευρώ γενική είσοδος | Προπώληση: 9 ευρώ www.viva.gr | Ανέργων – Πολυτέκνων: 8 ευρώ | Γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 7 ευρώ | Ειδικές τιμές για σχολεία (τηλ. 6937709958)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 12 Ιανουαρίου 2020
Πληροφορίες: Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-4830330 | Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:30
Διασκευή: Γιούλη Ηλιοπούλου
Βοηθός Σκηνοθετη: Κασσάνδρα Μπαφαλούκου
Πληροφορίες Χώρου: Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13 Μεταξουργείο, Αθήνα. Τηλέφωνο: (+30) 210 523 2097. Email: [email protected] | https://amtheater.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b