MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS

Χριστούγεννα στο Faust: Ξεχωριστά Dj sets με εγχώριους Djs στα decks

Το Faust υποδέχεται τις γιορτινές μέρες με ξεχωριστά DJ sets με τους καλύτερους εγχώριους DJs στα decks.

Monopoli Team

The Gathering & Friendly Co Special Xmas Party

Η ομάδα του The Gathering επιστρέφει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Faust για ένα special Xmas party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Βάζουμε τη γιορτινή μας διάθεση και σας περιμένουμε να χoρέψουμε στις μουσικές των Tonny Lasar, Teo Mavropoulos & Panayotee.
Σάββατο 21/12, 21:00
Είσοδος ελεύθερη

Dj Mason

O dj και παραγωγός Nick Mason, μαζί με το συνήθη ύποπτο Sidel επιστρέφουν στα decks του Faust την παραμονή των Χριστουγέννων για ένα ξεσηκωτικό, εορταστικό dj set.
Τρίτη 24/12, 22:00
Είσοδος ελεύθερη

Dj Akylla Christmas Special

Με το πιο festive υλικό, ο DJ Akylla επιμελείται τη μουσική σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στον ζεστό χώρο του Faust.
Tετάρτη 25/12, 23:00
Είσοδος ελεύθερη

Dj Night με τον Χρήστο Σουγάρη

Ο DJ Χρήστος Σουγάρης στα decks του Faust επιλέγει την καλύτερη μουσική για το Σαββατόβραδο.
Σάββατο 28/12, 22:00
Είσοδος ελεύθερη

The Last Night on Earth with Sunshine Pedro

Για τους λάτρεις της πραγματικής underground dance culture ένας γνήσιος εκφραστής της θα βρίσκεται στα decks του Faust, την τελευταία μέρα της χρονιάς. Και θα ‘ναι σαν να είναι η τελευταία νύχτα στην Γη.

Ο resident Dj του Cariocas επιστρέφει στο Faust για μία ακόμα εμφάνιση που θα γράψει ιστορία. Ήταν πριν 2533 ημέρες σαν σήμερα, 22/12/2012 όταν ο Sunshine Pedro εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Faust. Με το project του Lovesick, το Cariocas family γιόρτασε το τέλος του κόσμου σύμφωνα με την τελευταία ημέρα του ημερολογίου των Μάγια. Don’t hesitate. Time heals the pain. You ain’t the problem. Από το 1998 κάθε πάρτυ με την υπογραφή Cariocas αλληλεπιδρά μυστηριωδώς με τον χρόνο αφού στηρίζεται σε μία και μοναδική αρχή: Κάντο σαν να μην υπάρχει αύριο.
Τρίτη 31/12, ξημερώματα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
Faust,  Καλαμιώτου 11, Αθήνα, 210 3234095, [email protected]

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b