MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Οι travel bloggers Yabatravellers μάς αποκαλύπτουν τον ιδανικό προορισμό για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Ξύλα στο τζάκι, μυρωδιές από μελομακάρονα και κουραμπιέδες και ασπρισμένο τοπίο έξω από το παράθυρο. Εσείς που δεν έχετε αποφασίσει που θα περάσετε τις γιορτές των Χριστουγέννων, πάρτε μία ιδέα!

Monopoli Team

Η Βασιλική & ο Γιώργος, ή αλλιώς @yabatravellers όπως μπορείτε να τους βρείτε στο Instagram αλλά και στο site τους, είναι ένα ζευγάρι από την Κρήτη με πάθος για τα ταξίδια και τις περιπέτειες. Αγαπούν ιδιαιτέρως τα αεροπορικά ταξίδια, το να ανακαλύπτουν νέους προορισμούς και να ξεζουμίζουν ότι νέα γνώση τους προσφέρει το κάθε ταξίδι. Παρακάτω μας παρουσιάζουν την δική τους πρόταση για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, που δεν είναι άλλη από την χώρα του Αϊ Βασίλη, την Λαπωνία!

Λαπωνία

Ένας Χριστουγεννιάτικος προορισμός που δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους, ειδικά τις γιορτινές μέρες.

Η «χώρα» του Αϊ Βασίλη χαρίζει χιονισμένα τοπία, βόρειο σέλας, βόλτες με χάσκυ και παγοθραυστικά, φάρμες με ταράνδους και βέβαια το χωριό του Αϊ Βασίλη το Ροβανιέμι!

Πρόκειται για έναν ακριβό προορισμό που όμως προσφέρει μοναδικές εικόνες και συναισθήματα. Αν θέλεις να βρεθείς σε κάποιο μέρος με λιγότερο τουρισμό μπορείς να προσπεράσεις το Ροβανιέμι και να βρεθείς πιο ψηλά στον Αρκτικό κύκλο, στο Inari και το Ivalo.

Νοίκιασε ένα ξύλινο σπίτι στην εξοχή, ή ένα γυάλινο ιγκλού για πιο πολυτελή καταστάσεις και απόλαυσε πολικές νύχτες με συνοδεία ζεστής σοκολάτας!

Μην ξεχάσεις να πακετάρεις τα πιο ζεστά σου ρούχα και την καλή σου διάθεση!

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b