MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Αγαπάς το θέατρο; Μετά την παράσταση σου κάνουμε το τραπέζι στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης!

Πάρε μέρος στον φωτογραφικό διαγωνισμό του Monopoli.gr και απόλαυσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες σε gourmet εστιατόρια της Αθήνας! #monopolitheater

Monopoli Team | 19.11.2019

Αγαπάς το θέατρο; Σ’ αρέσει να κρατάς ενθύμια από παραστάσεις που είδες; Συνηθίζεις ν’ ανεβάζεις στιγμιότυπα στα social media από τις θεατρικές σου εξόδους;

Εάν ναι, μπες και εσύ στη μεγάλη θεατρική παρέα του Monopoli.gr και έλα να φτιάξουμε μια μεγάλη photo-gallery με ιστορίες από τα… φουαγιέ!

Κράτησε στιγμιότυπα από τις θεατρικές σου εξόδους, βγάλε selfies με την παρέα σου στο φουαγιέ, φωτογράφισε δημιουργικά το πρόγραμμα ή τα εισιτήρια της παράστασης και μπες στο διαγωνισμό του Monopoli.gr!

Ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram με hashtag #monopolitheater και κέρδισε ένα gourmet δείπνο για δύο άτομα στο εστιατόριο Βασίλαινας!

*Προσοχή! Ως γνήσιοι θεατρόφιλοι σεβόμαστε το… θεατρικό savoir faire και δεν φωτογραφίζουμε ποτέ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων!

Μετά το θέατρο απόλαυσε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στον Βασίλαινα!

Η νέα δράση του Monopoli.gr εγκαινιάζεται μ’ ένα από τα πιο αγαπημένα μας αθηναϊκά εστιατόρια, τον ιστορικό “Βασίλαινα“, που θα δώσει την ευκαιρία σ’ ένα θεατρόφιλο ζευγάρι ν’ απολαύσει ένα ταξίδι γεύσεων στην σύγχρονη ελληνική κουζίνα μ’ ενα ειδικό μενού γευσιγνωσίας.

Στην καρδιά της πόλης, ο Βασίλαινας είναι ιδανική επιλογή για ένα δείπνο μετά από μια θεατρική έξοδο.

Το φαγητό εδώ σημαίνει γεύση, πρώτη ύλη, μνήμη και απλότητα, σε ένα ατμοσφαιρικό και ζωντανό περιβάλλον όπου κυριαρχεί η walk in κάβα των 150 και πλέον ελληνικών και διεθνών ετικετών!

Το νέο μενού του Βασίλαινα!

Η Ταραμοσαλάτα, το Καλαμάρι σχάρας, το Γιουβετσάκι γαρίδας αλλά και το Μελωμένο αυγό είναι μερικά από τα πλέον κλασικά πιάτα που μαζί με τις νέες αφίξεις όπως η Σαλάτα καπνιστού κολιού, η Γαρίδα Κοιλάδας ταρτάρ, το Χοιρινό πρασοσέλινο, η Αστακομακαρονάδα αλλά και Φιλέτο τόνου συνθέτουν το νέο ανανεωμένο μενού που σχεδίασε τη φετινή σεζόν ο σεφ Μανόλης Γαρνέλης.

Ο Θανάσης Βασίλαινας, έχοντας συνοδοιπόρους εκλεκτούς συνεργάτες συνεχίζει, σε μια ζωντανή και πολύβουη γειτονιά, την πορεία του εστιατορίου που ξεκίνησε ο παππούς και καθιέρωσε ο πατέρας του.

Πίσω από το Χίλτον στην Βρασίδα 13, ο “Βασίλαινας“, συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και εξακολουθεί να συμπορεύεται με την γαστρονομική και πολιτιστική ιστορία της πόλης.

Όροι διαγωνισμού
  • Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αναγνώστες ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram με hashtag #monopolitheater, έως τις 20 Δεκεμβρίου 2019.
  • Oι φωτογραφίες θα δημοσιεύονται καθημερινά στο Monopoli.gr και οι επισκέπτες του site θα μπορούν να ψηφίζουν αυτές που τους αρέσουν.
  • Ο νικητής θα βγει μετά από κλήρωση ανάμεσα στις 10 φωτογραφίες που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes.

Καλή επιτυχία!

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b