MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Ευρυδίκη, ο Ησαΐας Ματιάμπα & η Μυρτώ Ναούμ στον Σταυρό του Νότου Club

Η απόλυτη House Band της πόλης ξεκινά στο Club του Σταυρού του Νότου με τρεις εκρηκτικούς καλλιτέχνες από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου!

Monopoli Team

Τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες υπόσχονται να μας συνεπάρουν και να μας ξεσηκώσουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και τα πιο αγαπημένα ποπ, ροκ, έντεχνα και εναλλακτικά τραγούδια από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή .

Ετοιμαστείτε για ένα πρόγραμμα διαφορετικό και απρόβλεπτο. Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο και τον κόσμο μέσα από μελωδίες που αγαπάμε και τραγούδια γεμάτα ρυθμό που θα μας απογειώσουν και θα μας κάνουν ακόμη και να χορέψουμε. Τα πρώτα μπλουζ των εφηβικών μας χρόνων, τα χορευτικά τραγούδια των 80’ς και 90’ς, οι μπαλάντες των μεγάλων τραγουδοποιών μας και τα ανεπανάληπτα κομμάτια κορυφαίων ροκ συγκροτημάτων θα συνθέτουν το απόλυτο πάρτυ κάθε Σαββάτο!

Η εκρηκτική Ευρυδίκη με τη μοναδική σκηνική παρουσία, ο εντυπωσιακός Ησαΐας με την αστείρευτη ενέργεια και η δυναμική Μυρτώ με τη φρεσκάδα και τη νεανικότητά της ενώνουν τις φωνές τους και μας περιμένουν στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

HOUSEBAND presents
Rock Around…ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB

Διεύθυνση: Αμβροσίου Φραντζή & Θαρύπου 37

Περιοχή: Νέος Κόσμος

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975 | www.stn.gr

Ευρυδίκη, Ησαΐας Ματιάμπα & Μυρτώ Ναούμ
Από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 13€ με μπύρα ή κράσι

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b