MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Once Upon a Time in Hollywood: Η ταινία του Ταραντίνο επανακυκλοφορεί κατά 10 λεπτά μεγαλύτερη

Μια νέα έκδοση της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Στη νέα αυτή έκδοση της ταινίας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προστεθεί τέσσερις νέες σκηνές κι έτσι η ταινία θα είναι 10 λεπτά μεγαλύτερη από την αρχική της version.

Η ταινία Once Upon a Time in Hollywood με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Kάπριο και Μπραντ Πιτ είχε ήδη μια μεγάλη διάρκεια, στις δύο ώρες και 41 λεπτά. Στην ουσία ο σκηνοθέτης είχε κόψει τις έξτρα αυτές σκηνές στο final cut της ταινίας (o ίδιος ο Ταραντίνο είχε δηλώσει ότι το director’s cut του είναι 4 ώρες και 20 λεπτά!)

Η ταινία αυτή του Ταραντίνο μέχρι στιγμής δείχνει να είναι απο τις πιο αγαπημένες στην Οσκαρική κούρσα, λίγο πριν μπούμε στην επίσημη περίοδο των βραβείων, που ξεκινά τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στούντιο της Sony, σκοπός είναι να προσφέρουν στο κοινό που δείχνει τεράστια υποστήριξη απέναντι στην ταινία, την ευκαιρία να απολαύσει έξτρα, πλούσιο υλικο, να δει την ταινία όπως θα την έβλεπε αρχικά στη μεγάλη οθόνη, με περισσότερες σκηνές και ήχους της δεκαετίας του ’60.

Η θρυλική ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 1000 συνολικά κινηματογράφους στην Αμερική, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Αυτός ο δεύτερος γύρος στις αίθουσες σκοπό έχει την ενίσχυση της οσκαρικής καμπάνιας της ταινίας (πολλές ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις Κάννες και στις αίθουσες το καλοκαίρι, έχουν ξεχαστεί μέχρι τη στιγμή της ψηφοφορίας).

Σημειώνεται ότι αναμένεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο να προταθεί για βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου κι ο Μπραντ Πιτ για βραβείο Β’ Ανδρικού, ενώ φυσικά η ταινία προβλέπεται να βρεθεί ανάμεσα στην πεντάδα για τα βραβεία καλύτερης ταινίας, σεναρίου και σκηνοθεσίας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b