MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Chicago, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Θέατρο Ολύμπια

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Μιούζικαλ «Chicago» των Fred Ebb, Bob Fosse & John Kander, έρχεται από τις 11 Δεκεμβρίου 2019, στο Θέατρο Ολύμπια – Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Monopoli Team

Η People Entertainment Group παρουσιάζει, από τις 11 Δεκεμβρίου 2019, το θεαματικό «Chicago», ένα από τα κορυφαία musicals όλων των εποχών, στο ιστορικό «Θέατρο Ολύμπια – Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας» που για πρώτη φορά ανοίγει τις πόρτες του σε ένα διεθνούς φήμης τίτλο. Το παγκοσμίου φήμης έργο των Τζον Κάντερ, Φρεντ Εμπ και Μπομπ Φόσι ανεβαίνει στο «Θέατρο Ολύμπια» (πρώην Λυρική Σκηνή) με ένα δυνατό cast ηθοποιών. Μια υπερπαραγωγή με 34 συντελεστές επί σκηνής, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και απόδοση κειμένου Γεράσιμου Ευαγγελάτου. 

3 Previews τον Νοέμβριο

Παράλληλα  δίνεται η δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθήσουν πρώτοι την παράσταση σε μία από τις τρεις previews στις 13, 14 & 15 Νοεμβρίου 2019 με χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου. 

«Chicago»: Λίγα λόγια για το έργο

Το «Chicago», βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Maurine Dallas Watkins, πραγματεύεται τον κυνισμό των media και τις αδικίες του δικονομικού συστήματος, εξιστορώντας πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν τη δεκαετία του 1920. Η σκηνοθεσία και οι πρωτοποριακές χορογραφίες του Bob Fosse έμειναν στην ιστορία.

Συνολικά έχει τιμηθεί με 6 βραβεία Tony, 2 βραβεία Olivier, 5 βραβεία κριτικών (Drama Desk Awards), αλλά και το βραβείο Grammy για το καλύτερο Musical Album το 1998. Έχει παρουσιαστεί σε μεγάλα θέατρα σε όλο τον κόσμο, από την πόλη του Μεξικού μέχρι τη Μόσχα και από το Σάο Πάολο μέχρι τη Νότιο Αφρική.

Το 2002 το «Chicago» έγινε ταινία σε σκηνοθεσία και χορογραφίες Rob Marsall. Κέρδισε 6 βραβεία Oscar, ανάμεσα σε αυτά και το Oscar καλύτερου μιούζικαλ που μέχρι τότε ανήκε στο «Oliver» από το 1969. Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν η Catherine Zeta-Jones, η Renée Zellweger, ο Richard Gere και η Queen Latifah.

Η παράσταση

Στην ελληνική παράσταση τον ρόλο της Roxie Hart αναλαμβάνει η Νάντια Μπουλέ, ενώ της Velma Kelly η Μαρία Διακοπαναγιώτου. Στο ρόλο του δικηγόρου Billy Flynn θα απολαύσουμε σε διπλή διανομή τον Αιμιλιανό Σταματάκη και τον Αργύρη Πανταζάρα. Ο Μίνως Θεοχάρης θα υποδυθεί τον Amos Hart ενώ τον ρόλο του Fred θα αναλάβει ο Γιάννης Ποιμενίδης. Στο ρόλο της Mama Morton η εξαιρετική Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Την απόδοση στα ελληνικά υπογράφει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, τη μουσική διδασκαλία και διεύθυνση ορχήστρας ο Αλέξιος Πρίφτης, τις χορογραφίες η Chali Jennings, τα σκηνικά σχεδιάζει ο Μανόλης Παντελιδάκης και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

*13, 20 & 25 Δεκεμβρίου 2019 έναρξη παραστάσεων στις 21:30.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Fred Ebb & Bob Fosse
Μετάφραση: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Μουσική Διεύθυνση: Αλέξιος Πρίφτης
Μουσική: John Kander
Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου
Χορογραφία: Chali Jennings

Παίζουν: Νάντια Μπουλέ, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Αργύρης Πανταζάρας/Αιμιλιανός Σταματάκης (διπλή διανομή), Μίνως Θεοχάρης, Γιάννης Ποιμενίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Τιμές Εισιτηρίων: VIP Zώνη: 50€ κανονικό / 40€ μειωμένο* Α Ζώνη: 40€ κανονικό / 32€ μειωμένο* Β Ζώνη: 30€ κανονικό / 24€ μειωμένο* Γ Ζώνη: 20€ κανονικό / 16€ μειωμένο* Δ Ζώνη: 15€ κανονικό / 12€ μειωμένο* (*μειωμένο = φοιτητές, άνεργοι, άνω των 65)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 11 Δεκεμβρίου 2019 έως 11 Απριλίου 2020
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Νοέμβριος (Previews): 13/11, 14/11, 15/11 | Δεκέμβριος: 11/12, 12/12, 13/12, 18/12, 19/12, 20/12, 25/12 | Ιανουάριος: 1/1, 2/1, 3/1, 8/1, 9/1, 10/1, 11/1, 12/5, 15/1, 16/1, 17/1, 18/1, 19/1, 24/1, 25/1, 26/1 | Φεβρουάριος: 12/2, 13/2, 14/2, 19/2, 20/2, 21/2 | Μάρτιος: 1/3, 3/3, 4/3, 5/3, 6/3, 7/3, 8/3, 11/3, 12/3, 20/3, 21/3, 22/3, 26/3, 27/3, 28/3, 29/3 | Απρίλιος: 3/4, 4/4, 5/4, 8/4, 9/4, 10/4, 11/4.
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/olympia/chicago/
Πληροφορίες Χώρου: Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», Ακαδημίας 59, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0371 1200
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Amnesiac, από την Ομάδα σύγχρονου χορού YELP danceco. στο ΦΙΑΤ
ΘΕΑΤΡΟ
«Του αγοριού απέναντι»: Ένα μιούζικαλ των Ρέππα – Παπαθανασίου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Ραφτάκος των λέξεων: Η παράσταση της Ομάδας Μικρός Νότος σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μια “σύγχρονη” Άλκηστις από τον Δημήτρη Καρατζά στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
ΘΕΑΤΡΟ
Εκτός Ύλης reloaded: Το βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή στο Θέατρο Βράχων
ΘΕΑΤΡΟ
Polyamorous: Η κωμωδία του Σπύρου Κακατσάκη στο Θέατρο Αλκμήνη
ΘΕΑΤΡΟ
Χλιμίντρισμα, του Μάριου Ποντίκα στο Bios – Πειραιώς 84
Θεατρικά Νέα
Έτσι ανοίγει το Φεστιβάλ Αθηνών: Ο Χάινερ Γκαίμπελς μετατρέπει την Πειραιώς 260 σε μια ζωντανή “ανασκαφή”
ΘΕΑΤΡΟ
The 5th Season – Fat Tuesday: Ο θίασος Novoflot φέρνει μια μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ
ΘΕΑΤΡΟ
Θέλω να σου κρατάω το χέρι, του Τάσου Ιορδανίδη σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Τόσο Πολύ: Το ποιητικό έργο της Μυρτώς Παπαχριστοφόρου επιστρέφει στο Μικρό Γκλόρια
Θεατρικά Νέα
Μίσος: Το Theaterhaus Jena στο Θέατρο Τέχνης με μια νέα σκηνική ανάγνωση της ταινίας του Ματιέ Κασοβίτς