MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Φυλές, της Νίνα Ρέιν στο Θέατρο Σταθμός

Η παράσταση «Φυλές» της Νίνα Ρέιν επιστρέφει, από τις 31 Οκτωβρίου 2019, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Θέατρο Σταθμός, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά.

| Φωτογραφίες; Elina Giounanli
Monopoli Team

Το πολυβραβευμένο έργο Φυλές της Νίνα Ρέιν επιστρέφει, από τις 31 Οκτωβρίου 2019, στο Θέατρο Σταθμός, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά και μετάφραση Έρις Κύργια. 

Φυλές: Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο Φυλές επεξεργάζεται δεξιοτεχνικά το χιούμορ και τη συγκίνηση σε μια σειρά ευαίσθητων θεμάτων: την απουσία ενσυναίσθησης ακόμα κι ανάμεσα στους πιο στενούς ανθρώπινους δεσμούς, τα όρια της λεκτικής επικοινωνίας, την ανάγκη να ανήκεις σε μια φυλή παρά τα όποια αδιέξοδά της.

Ο Μπίλυ, αν και εκ γενετής κωφός, έχει μεγαλώσει «φυσιολογικά» μέσα σε μια οικογένεια που έχει κάνει τα πάντα για να αμβλύνει τις συνέπειες της διαφορετικότητάς του. Η εισβολή όμως της Σύλβιας στον μικρόκοσμο της οικογένειας ανατρέπει ό,τι ίσχυε ως τότε.

Τελικά ο λόγος μπορεί να είναι τόσο περιοριστικός όσο η σιωπή; Και η σιωπή μπορεί να είναι το ίδιο εύγλωττη με το λόγο;

Έξτρα εορταστική παράσταση & περιοδεία του Φεβρουαρίου

Ανήμερα των Φώτων, Δευτέρα 6/1, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί μια έξτρα εορταστική παράσταση, για τον φετινό δεύτερο κύκλο που ολοκληρώνει τις προγραμματισμένες παραστάσεις του στην Αθήνα στις 26/1.  Ακολουθεί, το Φεβρουάριο, η περιοδεία της παράστασης στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Νίνα Ρέιν
Μετάφραση: Έρι Κύργια
Σκηνοθεσία: Τάκης Τζαμαργιάς

Σκηνικά: Εδουάρδος Γεωργίου
Κοστούμια: Εδουάρδος Γεωργίου
Μουσική: Γιώργος Χριστιανάκης
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου

Παίζουν: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Δημήτρης Ήμελλος , Μάνος Καρατζογιάννης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ελένη Μολέσκη, Καλλιόπη Παναγιωτίδου

Διάρκεια: 110 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Πέμπτη: Γενική Είσοδος: 10€ Παρασκευή: Γενική Είσοδος: 12€, Σάββατο και Κυριακή Κανονικό: 15€, Φοιτητικό, Ανέργων, ΑΜΕΑ, άνω των 65:12€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 31 Οκτωβρίου 2019 έως 2 Φεβρουαρίου 2020
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Πέμπτη έως Σάββατο στις 21:00 & Κυριακή στις 18:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Χρήστος Τζαμαργιάς
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-stathmos/fyles/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 52 30267. Email: [email protected] | https://stathmostheatro.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b