MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Το Δώρο της Παπλωματούς, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Τόλη στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Το musical για παιδιά, «Το Δώρο της Παπλωματούς», βασισμένο στο παραμύθι των Τζέφ Μπραμπώ και Γκέηλ Μάρκεν, επιστρέφει, από τις 13 Οκτωβρίου 2019, στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Κουζίτσκιν, σε διασκευή – σκηνοθεσία Μαριάννας Τόλη.

Monopoli Team

Η παιδική Σκηνή Μαριάννας Τόλη παρουσιάζει, από τις 13 Οκτωβρίου 2019, την παράσταση «Το Δώρο της Παπλωματούς», στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.Ένα εμπνευσμένο musical φτιαγμένο ειδικά για τα παιδιά από το βραβευμένο παραμύθι των Τζέφ Μπραμπώ και Γκέηλ Μάρκεν, σε διασκευή και σκηνοθεσία Μαριάννας Τόλη, υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Κουζίτσκιν, που ήταν και ο χορογράφος της παράστασης το 2015, οπότε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.

Τον Δεκέμβριο κλείνει ένας χρόνος από την απώλεια της Μαριάννας Τόλη και οι στενοί της συνεργάτες τιμώντας την και ακολουθώντας τις οδηγίες της, παρουσιάζουν στην Παιδική Σκηνή του χώρου που η ίδια διαμόρφωσε, το Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, την παράσταση για  μικρούς και μεγάλους «Το Δώρο της Παπλωματούς».

«Το Δώρο της Παπλωματούς»: Λίγα λόγια για το έργο

Ένα γενναίο κορίτσι αφήνει τον τόπο της και έκπληκτη διαπιστώνει πως υπάρχουν άνθρωποι που η φτώχεια τους κάνει δυστυχισμένους. Στην αρχή νομίζει πως δεν  μπορεί να τους βοηθήσει, μα γρήγορα θα καταλάβει πως κάτι έχει κι αυτή να τους προσφέρει….

H προσφορά χωρίς όρια φέρνει την ευτυχία. Οι πλούσιοι γίνονται φτωχοί και οι φτωχοί πλούσιοι αλλά η αλλαγή αυτή φέρνει την γαλήνη, την ευτυχία, την χαρά. Τα σκηνικά, η μουσική και οι ονειρικές εικόνες γεμάτες χορό, χιούμορ και ευαισθησία θα αγγίξουν ξανά τις καρδιές όλων. Ένα μάθημα ζωής για μικρούς και μεγάλους, κατα τη διάρκεια του οποίου η παπλωματού μας παρασύρει ξανά στον δρόμο της αγάπης, της καλοσύνης και της γενναιοδωρίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Τζέφ Μπραμπώ & Γκέηλ Μάρκεν
Σκηνοθεσία: Μαριάννα Τόλη

Σκηνικά: Νατάσα Τσιντικίδη
Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος
Μουσική: Αλέκος Μπαζάνης
Φωτισμοί: Χάρης Βασιλόπουλος
Χορογραφία: Αλέξανδρος Κουζίτσκιν

Παίζουν: Παπλωματού: Λητώ Αμπατζή, Άπληστος Βασιλιάς: Σωκράτης Μαιδώνης, Μοδίστρα-Νεράιδα: Δήμητρα-Ιόλη Εξάρχου, Αρκούδα Ένορκος-Παλιατζής: Σταύρος Μπέκας, Πουλί –Πλούσια κυρία: Ελεάννα Κόλια, Δικαστής-Αυλικός: Αντώνης Παπαδάκης, Κυρία της αυλής-Κορίτσι: Πηνελόπη Σκαλκώτου, Αγοράκι-Αυλικός Ένορκος: Στέφανος Λούρος & Γριούλα-Κυρία της αυλής: Δώρα Γκέκα.

Διάρκεια: 90λ (με διάλειμμα 10λ.)
Τιμές Εισιτηρίων: 12€: ενήλικες | 10€: παιδικό | 8€: ομαδικό (από 12 άτομα και πάνω)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 13 Οκτωβρίου 2019 έως 22 Δεκεμβρίου 2019
Πληροφορίες: Προπώληση - Κρατήσεις: viva.gr & από το ταμείο του θέατρου τηλ 212-1042777. Ώρες λειτουργίας 13:00-21:00 | Παραστάσεις καθημερινά για σχολεία στις 10:00. Υπεύθυνη προγραμματισμού παραστάσεων και ομαδικών πωλήσεων: Ευγενία Πομώνη 6944310395 & 2109233991
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:30 & στις 15:00.
Διασκευή: Μαριάννα Τόλη
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/neo-theatro-katerina-vasilakou/h-paplwmatou/
Πληροφορίες Χώρου: Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου, Προφήτη Δανιήλ 3-5 & Πλαταιών,Κεραμεικός. Τηλέφωνο: 2110132002-5
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b