CHEF'S TIPS
Μακαρονάδα με κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο
Νόστιμη συνταγή από τη food blogger Nikis_Food
Monopoli Team
12.09.2019
Υλικά για τη μακαρονάδα με κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο
- κρεμμύδι
- 2 κ.γ πελτέ ντομάτας
- 1 μικρό πακέτο σάλτσα ντομάτας
- φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια
- καρότο
- μισή πιπεριά πράσινη
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι σκόνη, κανέλα, ζάχαρη
- ζωμό κότας
- 1 ποτήρι νερό
- 1 πακέτο μακαρόνια
- τυρί για τα μακαρόνια
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τον πελτέ ντομάτας. Προσθέτουμε το φιλέτο κοτόπουλο, αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε κομματάκια και το αφήνουμε για 8 λεπτά να ψηθεί. Στην συνέχεια ρίχνουμε ένα καρότο σε ροδέλες μαζί με την πιπεριά ψιλοκομμένη. Αφήνουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας. αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι σκόνη, κανέλα, ζάχαρη και το ζωμό κότας. Έπειτα ένα ποτήρι νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 5. Αφήνουμε για περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά. Εάν χρειαστεί και άλλο νεράκι συμπληρώνουμε. Βράζουμε ένα πακέτο μακαρόνια για συνοδευτικό. Τέλος, προσθέτουμε και το τυρί.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Επικό reunion για τους πρωταγωνιστές του Pulp Fiction
Πάσχα στο Λεωνίδιο: Μια εκδρομή που αξίζει να κάνετε
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα»
Εύα Νάθενα: Η σκηνοθέτρια της «Φόνισσας» στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV
Μακιγιάζ χειλιών: Πώς να διατηρήσεις αναλλοίωτο το κραγιόν σου κατά τη διάρκεια της μέρας
My father had a big nose: Έκθεση του Κωνσταντίνου Πάτσιου στην The Blender Gallery
Κρυπτόγαμα: Η Νικαίτη Κοντούρη σκηνοθετεί τον θεατρικό μονόλογο του Μιχάλη Αλμπάτη στην Πειραιώς 260
Mataroa Happy: Το πρώτο χαμηλόβαθμο αλκοολούχο ποτό με εκχύλιση κάνναβης και νταμιάνας
Ian Rankin: Συνάντηση με τον μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας στην Ελληνοαμερικανική Ένωση