MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
22
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
  • ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
    CHEF'S TIPS

    Μακαρονάδα με κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο

    Νόστιμη συνταγή από τη food blogger Nikis_Food

    Monopoli Team

    Υλικά για τη μακαρονάδα με κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο

    • κρεμμύδι
    • 2 κ.γ πελτέ ντομάτας
    • 1 μικρό πακέτο σάλτσα ντομάτας
    • φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια
    • καρότο
    • μισή πιπεριά πράσινη
    • αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι σκόνη, κανέλα, ζάχαρη
    • ζωμό κότας
    • 1 ποτήρι νερό
    • 1 πακέτο μακαρόνια
    • τυρί για τα μακαρόνια

    Εκτέλεση

    Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τον πελτέ ντομάτας. Προσθέτουμε το φιλέτο κοτόπουλο, αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε κομματάκια και το αφήνουμε για 8 λεπτά να ψηθεί. Στην συνέχεια ρίχνουμε ένα καρότο σε ροδέλες μαζί με την πιπεριά ψιλοκομμένη. Αφήνουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας. αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι σκόνη, κανέλα, ζάχαρη και το ζωμό κότας. Έπειτα ένα ποτήρι νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 5. Αφήνουμε για περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά. Εάν χρειαστεί και άλλο νεράκι συμπληρώνουμε. Βράζουμε ένα πακέτο μακαρόνια για συνοδευτικό. Τέλος, προσθέτουμε και το τυρί.

    Περισσότερα από Διατροφή
    Ήξερες ότι υπάρχουν άλλες 5 «Σπάρτες» στις ΗΠΑ;