MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Billie Eilish: Το βιντεοκλίπ του «all the good girls go to hell» & το μήνυμα για την κλιματική αλλαγή

Η Billie Eilish μάς παρακινεί να αναλάβουμε δράση για την προστασία του πλανήτη, διαδίδοντας ένα σημαντικό μήνυμα μέσα από το επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «all the good girls go to hell».

Monopoli Team

Το εμπνευσμένο βίντεο του τραγουδιού της Billie Eilish σκηνοθέτησε ο Rich Lee και τα γυρίσματα έγιναν στο Λος Άντζελες.

Η κυκλοφορία του συμπίπτει με τη σύνοδο κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή που θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη και συγχρόνως υποστηρίζει τις επερχόμενες διαδηλώσεις σε όλον τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή και την προστασία του Αμαζονίου, των οποίων επικεφαλής είναι η έφηβη ακτιβίστρια Greta Thunberg.

Η 17χρονη τραγουδίστρια έστειλε το ακόλουθο μήνυμα μέσω Instagram: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατομμύρια ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη που εκλιπαρούν τους ηγέτες μας να δώσουν προσοχή. Η θερμοκρασία στη Γη μας ανεβαίνει με πρωτοφανείς ρυθμούς, τα παγόβουνα λιώνουν, η στάθμη των ωκεανών ανεβαίνει, η άγρια ζωή δηλητηριάζεται και τα δάση μας καίγονται…». 

Το «all the good girls go to hell» είναι από το επόμενο single από το debut album «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?» της Billie Eilish που κυκλοφορεί από τις Darkroom και Interscope Records / Universal Music.

Δείτε το βιντεοκλίπ εδώ:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b