MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
20
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
  • ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
    CHEF'S TIPS

    Σπιτικό εύκολο παγωτάκι με 3 υλικά από τη food blogger Nikis_Food

    Δροσερό παγωτό με λίγα υλικά!

    Monopoli Team

    Υλικά

    • 1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
    • 1 συσκευασία γάλα εβαπορε
    • 1 συσκευασία morfat cream
    • 5 τμχ μπισκότα (digestive)
    • 3 κ.σ τρούφα χρωματιστή

    Εκτέλεση

    Χτυπάμε στο μίξερ την morfat μέχρι να αφρατέψει. Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο και στο τέλος τον εβαπορέ. Χτυπάμε για 5 λεπτά όλα μαζί. Τοποθετούμε το μείγμα μας στην κατάψυξη για περίπου μία ώρα. Όταν περάσει η μία ώρα το βγάζουμε και προσθέτουμε 2 κουταλιές τρούφα και 3 μπισκότα σπασμένα και ανακατεύουμε να πάνε παντού. Από πάνω σπάμε τα άλλα δύο μπισκότα και την μια κουταλιά τρούφας. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και σερβίρουμε μετά από 3 ώρες που έχει παγώσει αρκετά το παγωτό μας.

    Περισσότερα από Διατροφή
    Ήξερες ότι υπάρχουν άλλες 5 «Σπάρτες» στις ΗΠΑ;