MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
σύγχρονο έργο

Μαμά®, της Marta Barcelo επιστρέφει στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Το βραβευμένο έργο της Marta Barcelo «Μαμά®» συνεχίζεται, για λίγες μόνο παραστάσεις, στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεϊμάν.

| Φωτογραφίες: Νίκος Ζήκος
Monopoli Team

Το βραβευμένο έργο της Marta Barcelo «Μαμά®» (Τοcar Mare), που έκανε αίσθηση στο κοινό, καθώς οι παραστάσεις στο θέατρο «Θησείον» έγιναν όλες sold out μέσα σε 2 ημέρες, θα συνεχιστεί στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, από 1η Οκτωβρίου 2019. Τη σκηνοθεσία του έργου έχει αναλάβει ο Γιώργος Σουλεϊμάν, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Ελένη Καστάνη και Ευγενία Σαμαρά.

«Μαμά®»

Το «φρέσκο» έργο της Marta Barcelo αποτελεί ένα εξαίρετο δείγμα της σύγχρονης σκηνής του ισπανικού θεάτρου και μιλάει για την πανανθρώπινη σχέση μεταξύ μάνας και παιδιού.

Η ανάγκη να αγαπάμε και να μας αγαπούν ακολουθεί μόνο τους νόμους της φύσης και της κοινωνίας ή φτιάχνει τους δικούς της; Η παραδοσιακή μορφή οικογένειας είναι το μοναδικό μοντέλο μέσα στο οποίο το παιδί θα μεγαλώσει με αγάπη; Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να διαλέγουμε τους γονείς και τα παιδιά μας;

Με μια πλοκή σχεδόν κινηματογραφική, το βραβευμένο έργο της Marta Barcelo μας θέτει αντιμέτωπους με αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα, αναζητώντας την ουσία στις σχέσεις μητέρας και παιδιού, πέρα από κοινωνικά στερεότυπα, και αναζητά το μυστικό της «ευτυχίας στο σπίτι», που μπορεί απλά να κρύβεται σε μια συνταγή για κανελόνια.

*Το έργο κέρδισε το 6ο Τουρνουά Δραματουργίας του Καταλανικού Θεάτρου και το 5ο Τουρνουά Διατλαντικής  Δραματουργίας το 2017 στο Μπουένος Άιρες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Marta Barcelo
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σουλεϊμάν

Σκηνικά: Ηλένια Δουλαδίρη
Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Φωτισμοί: Ζωή Μολυβδά Φαμέλη

Παίζουν: Ελένη Καστάνη και Ευγενία Σαμαρά

Τιμές Εισιτηρίων: 12€ - 15€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 1 Οκτωβρίου 2019 έως 14 Ιανουαρίου 2020
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:15
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-vasilakou/mama/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, Προφήτου Δανιήλ 3 & Πλαταιών, Κεραμεικός. Τηλέφωνο: 21 1013 2002
Περισσότερα από Showtimes
VIMA_WEB3b