MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Διαδραστική Κωμωδία

Το Ελεύθερο Ζευγάρι, του Γιώργη Κοντοπόδη στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Το θερινό Θέατρο Λαμπέτη παρουσιάζει τη διαδραστική κωμωδία του Γιώργη Κοντοπόδη, «Το Ελεύθερο Ζευγάρι», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Monopoli Team

Η διαδραστική κωμωδία το «Ελεύθερο Ζευγάρι», μια ελεύθερη διασκευή του Γιώργη Κοντοπόδη στο έργο των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε, μετά από 5 χρόνια επιτυχίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανεβαίνει για πρώτη φορά και καλοκαίρι, στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη, από τις 12 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου. 

«Το Ελεύθερο Ζευγάρι»

Η Ιταλίδα  και ο Κρητικός σύζυγος της, θα συνεχίσουν  να προσφέρουν άφθονο γέλιο στους θεατές, ξετυλίγοντας την ιστορία τους. Πολλά χρόνια γάμου, συνεχείς απιστίες του συζύγου, μια σύζυγος στα όρια της τρέλας και δύο νέοι ηθοποιοί σε ρόλους έκπληξη συνθέτουν το πάζλ των ηρώων μας. Καυγάδες, πάθη, μίση, έρωτες, απιστίες και εξομολογήσεις θα μοιραστούν με το κοινό του καλοκαιρινού θεάτρου Λαμπέτη.

Ο Γιώργης Κοντοπόδης και η Μαρσώ Φίλη, έχοντας μόλις μετακομίσει στο καινούργιο τους σπίτι ανακατεύουν τις κούτες με τα πράγματα αλλά… και τους θεατές του θεάτρου Λαμπέτη και τους καλούν να παρακολουθήσουν, να γελάσουν αλλά και να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις, σε μια ξέφρενη διαδραστική παράσταση, με την ηθελημένη συμμετοχή θεατών.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης εδώ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ντάριο Φο & Φράνκα Ράμε
Σκηνοθεσία: : Αλέξανδρος Λιακόπουλος


Παίζουν: Γιώργης Κοντοπόδης, Μαρσώ Φίλη.

Διάρκεια: 90΄ (με διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: 18€ (VIP ζώνη), 12€ (β ζώνη, φοιτητικό). Προπώληση: Ταμείο Θεάτρου Λαμπέτη, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106, Συκιές.Τηλέφωνο 210 6457086.| Viva.gr
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 12 Αυγούστου 2019 έως 24 Σεπτεμβρίου 2019
Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15| Εξτρά παραστάσεις: Πέμπτη 15, Παρασκευή 16, Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Αυγούστου στις 21:15.
Διασκευή: Γιώργης Κοντοπόδης
Link Εισιτηρίων: www.viva.gr
Πληροφορίες Χώρου: Θερινό Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Συκιές. Τηλέφωνο: 210 6457086
Περισσότερα από Showtimes
VIMA_WEB3b