MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ατζέντα εκδηλώσεων

Θλιμμένη Τζάσμιν, του Woody Allen στο Θέατρο Διάνα

Η θεατρική επιτυχία «Θλιμμένη Τζάσμιν», με την Ελένη Ράντου, επιστρέφει στο Θέατρο Διάνα, από τις 11 Οκτώβριο 2019, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Monopoli Team

Έπειτα από μια επιτυχημένη σεζόν, το βασισμένο στο σενάριο του Woody Allen θεατρικό έργο, με τίτλο «Θλιμμένη Τζάσμιν», επιστρέφει στο Θέατρο Διάνα για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, από τις 11 Οκτωβρίου 2019. 

Πρόκειται για την πρώτη παγκόσμια θεατρική διασκευή που βασίστηκε στο σενάριο του Woody Allen «Βlue Jasmine», και πραγματοποιήθηκε από την Ελένη Ράντου και τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η Ελένη Ράντου.

Λίγα λόγια για τη Τζάσμιν

Μια πλούσια χρεοκοπημένη Νεοϋορκέζα, η Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Καλλιρρόη Μυριαγκού) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που  η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη). Η απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν  στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το σενάριο του Woody Allen στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του «Λεωφορείον ο Πόθος», περιγράφει με μοναδικά κωμικοτραγικό τρόπο το οδοιπορικό της πτώσης και την τραυματική εμπειρία της απώλειας.

Μετά τις 19 Ιανουαρίου η παράσταση μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ . Τη σκυτάλη στο Θέατρο Διάνα θα πάρει η καινούρια παράσταση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, σε κείμενα Οδυσσέα Ιωάννου και σκηνοθεσία της Ελένης Ράντου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Woody Allen
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου
Μουσική: Ιάκωβος Δρόσος
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Χορογραφία: Αντιγόνη Γύρα

Παίζουν: Ελένη Ράντου, Μάξιμος Μουμούρης, Παντελής Δεντάκης, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ορέστης Καρύδας και Δημήτρης Καπετανάκος.

Τιμές Εισιτηρίων: 15€ - 19€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 11 Οκτωβρίου 2019 έως 19 Ιανουαρίου 2020
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Τετάρτη & Πέμπτη στις 20:00. Παρασκευή στις 20:30. Σάββατο στις 21:00. Κυριακή στις 19:30
Διασκευή: Ελένη Ράντου & Βαγγέλης Χατζηνικολάου
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theatre/diana/jasmine-2os-xronos/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Διάνα, Ιπποκράτους 7, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0362 6596
Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλλιεράκης
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b