MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Παράταση της έκθεσης της ARTWORKS & της εγκατάστασης του Brian Eno, στο ΚΠΙΣΝ

Το εικαστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ ARTWORKS και της εγκατάστασης «77 Million Paintings» του Brian Eno θα συνεχιστεί για λίγες μέρες ακόμη., καθώς παίρνει παράταση.

Monopoli Team

Το 5o Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου, σημειώνοντας φέτος ρεκόρ επισκεπτών με περισσότερους από 280.000 ανθρώπους!

Το SNFestival μπορεί να έφτασε στο τέλος του, ωστόσο το εικαστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα συνεχιστεί για λίγες ημέρες ακόμη, μέχρι τις 10 Ιουλίου 2019, για να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να επισκεφτεί την έκθεση της ARTWORKS, υπό τον τίτλο STILL HERE TOMORROWμε έργα, εγκαταστάσεις και προβολές 60 καλλιτεχνών και τη μεγάλη ηχητική και εικαστική εγκατάσταση του Brian Eno, με τίτλο 77 Million Paintings.

Το multimedia έργο του Brian Eno φιλοξενείται στον Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και η έκθεση και οι προβολές της ARTWORKS παρουσιάζονται στα Νότια Μονοπάτια του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και στον 2ο όροφο του Πύργου Βιβλίων της ΕΒΕ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πύργος Βιβλίων EBE, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ωράριο λειτουργίας: 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b