MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙ

Armata Boutique Hotel: Αυθεντική φιλοξενία στο ιστορικό κέντρο των Σπετσών

Το ξενοδοχείο Armata Boutique στις Σπέτσες προσφέρει αυθεντική φιλοξενία, προσωπική φροντίδα και παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους επισκέπτες του γραφικού νησιού.

author-image Τάσος Τσομπανίδης

Οι Σπέτσες

Οι Σπέτσες αποτελούν ένα από τα κορυφαία νησιά στην προτίμηση Ελλήνων και ξένων επισκεπτών από όλο τον κόσμο και κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες επισκέπτες καθώς είναι εύκολα προσβάσιμο αλλά και γιατί διαθέτει στοιχεία που δύσκολα συναντά κανείς σ’ εναν μόνο τόπο: πλούσια ιστορία, μοναδικά μνημεία, υπέροχες παραλίες, γραφικά αρχοντικά αλλα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, οι Σπέτσες προσφέρονται ακόμα και για μονοήμερες αποδράσεις. Για την ακρίβεια, σε δύο μόλις ώρες βρίσκεσαι στο πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού, έτοιμος να χορτάσεις ηλιοβασίλεμα, ατελείωτες βόλτες στα σοκάκια του νησιού και βουτιές στα κρυστάλλινα νερά!

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νησιού είναι ότι οι μετακινήσεις γίνονται αποκλειστικά με δίτροχα, ποδήλατα, ταξί, παραδοσιακές άμαξες και θαλάσσια ταξί, τα οποία σας μεταφέρουν προς όλες τις κατευθύνσεις όλο το 24ωρο. Ειδικά μια βόλτα με μια παραδοσιακή άμαξα είναι κατι που αξίζει να κανετε εάν βρεθείτε στο νησί!

Τα αξιοθέατα

Οι Σπέτσες διαθέτουν σπουδαία αξιοθέατα, τα οποία αξίζει να επισκεφθεί κανείς. Τα πιο χαρακτηριστικά είναι το Μουσείο Μπουμπουλίνας, το Μουσείο Σπετσών, το Αρχοντικό Χατζηγιάννη Μέξη, η Αναργύρειος και Κοργαλένειος Σχολή, η Μονή Αγίων Πάντων, ο Φάρος Σπετσών με την εκκλησία της Παναγιάς της Αρμάτας και η σπηλιά του Μπεκίρη.

Οι παραλίες των Σπετσών

Οι παραλίες του νησιού είναι από τις πιο καθαρές που θα συναντήσετε στην Ελλάδα. Είτε επιλέξετε την Αγία Μαρίνα και την Κουνουπίτσα, ή τις πιο μακρινές παραλίες των Αγίων Αναργύρων και της Αγίας Παρασκευής, θα διαπιστώσετε πως το νερό είναι πραγματικά διάφανο.

Διαμονή

Αν αναζητάτε ένα ξενοδοχείο στις Σπέτσες  που να συνδυάζει τη χαλάρωση, την απλότητα, την καλαισθησία αλλά και την παράδοση, το Armata Boutique Hotel αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς.

Μόλις 80 μέτρα από το λιμάνι, το Armata Boutique Hotel, είνει ένα ξενοδοχείο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, πλήρως ανακαινισμένο, χτισμένο σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στην καρδιά των Σπετσών, τη Ντάπια. Σε ένα όμορφο, κοσμοπολίτικο περιβάλλον, με χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ζεστή και ξεχωριστή φιλοξενία, το Armata Boutique Hotel αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια άνετη διαμονή σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην καρδιά του νησιού.

Μάλιστα, πολλά από τα καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και mini-markets βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Armata Boutique Hotel είναι μέλος των ξενοδοχείων Small Elegant Hotels. Διαθέτει 20 κομψά διακοσμημένα δωμάτια που προσφέρουν στους επισκέπτες όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα ιδιαίτερα άνετο υπέρδιπλο κρεβάτι (ή δύο μονά) με λευκά είδη και μαξιλάρια υψηλής ποιότητος.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, ανεμιστήρα οροφής, μπαλκόνι, τηλεόραση 32”, δωρεάν wifi, θυρίδα ασφαλείας, καμπίνα ντους, στεγνωτήρα μαλλιών, επώνυμα καλλυντικά μπάνιου καθώς και άλλες ανέσεις.

Γευστικές απολαύσεις

Ξεκινήστε την ημέρα σας με το πλούσιο πρωινό του ξενοδοχείου, με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών από τον μπουφέ, που ετοιμάζεται καθημερινά με τα καλύτερα τοπικά υλικά και περιέχει χειροποίητα αρτοσκευάσματα, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά. Μπορείτε μάλιστα να απολαύστε το πρωινό σας δίπλα στην πισίνα ή στον πανέμορφο κήπο του ξενοδοχείου.

Το φιλικό προσωπικό του Armata Boutique Hotel είναι πάντα διαθέσιμο να σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες έτσι ώστε να έχετε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στις Σπέτσες, αφήνοντας κάθε έγνοια και άγχος πίσω σας.

Η παραδοσιακή Σπετσιώτικη αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου με τα ελληνικά χρώματα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαλαρωτική, μαγεύοντας τους επισκέπτες που επέλεξαν το αρχοντικό αυτό νησί του Αργοσαρωνικού για τις διακοπές τους.

Η πισίνα, το pool bar, η αίθουσα υποδοχής και πρωινού, καθώς και ο πλούσιος κήπος, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, συνθέτουν ένα κοσμοπολίτικο και ζεστό περιβάλλον ιδανικό για χαλαρές και ξέγνοιαστές διακοπές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Armata Boutique Hotel «τρέχουν» όλο τον χρόνο μοναδικές προσφορές που θα κάνουν τη διαμονή σας στις Σπέτσες ακόμα πιο απολαυστική. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο και να κλείσετε την ιδανικότερη προσφορά για εσάς!

Πώς θα φτάσετε στις Σπέτσες

Μπορειτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε στις Σπέτσες είτε οδικώς, είτε ακτοπλοϊκώς, είτε αεροπορικώς. Με αυτοκίνητο η διαδρομή διαρκεί περίπου δυόμισι ώρες από την Αθήνα. Το ταξίδι από το λιμάνι του Πειραιά με «Ιπτάμενα Δελφίνια» ή Καταμαράν διαρκεί 2 ώρες. Για τα δρομολόγια και κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.hellenicseaways.gr. Μέσω της Air Business International μπορείτε να ταξιδέψετε στο νησί των Σπετσών και με ελικόπτερο. Η πτήση διαρκεί περίπου 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών ή το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Κατηγορία: ★★★Boutique Hotel
  • Τοποθεσία: Σπέτσες Κέντρο, Ντάπια
  • Αριθμός Δωματίων: 20
  • Αποστάσεις: 80μ. από το λιμάνι / 50μ. από την παραλία με βότσαλα

Armata Boutique Hotel
Σπέτσες – Ντάπια
Τηλέφωνο: +30 22980 72683

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b