MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΑΘΗΝΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ
26
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
 • ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
  ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
  ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
  ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΑΤΡΟΥ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
  Κωμωδία

  Toc Toc, του Laurent Baffie: Καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

  Μετά την θριαμβευτική πορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ξεκινάει μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

  Monopoli Team

  Μετά την θριαμβευτική πορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η  κωμωδία Toc Toc του Laurent Baffie σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου, ξεκινάει μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

  Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η «παλιά φρουρά» Δημήτρης Σταρόβας και Νίκος Πολυδερόπουλος υποδέχονται στο θίασο τρεις «καινούριες» γυναίκες: την Ναταλία Δραγούμη, την Φωτεινή Ντεμίρη και την Αποστολία Ζώη.

  Ανανεωμένος και πανέτοιμος ο νέος θίασος του Toc Toc υπόσχεται περισσότερο γέλιο και μεγαλύτερες συγκινήσεις για να πάρει την «ψήφο εμπιστοσύνης» απ’ όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

  Υπόθεση

  Ο Ομάρ Ταριφ (Κώστας Σπυρόπουλος) ή Βilldab ή αλλιώς Βασίλης Δαμπάογλου

  Το τρελό Παόκι απ’ την Θεσσαλονίκη, με ανανεωμένο πλατίνα μαλλί, κατεβαίνει με το ταξί του στην Αθήνα, να συναντήσει το γιατρό. Ιδεοψυχαναγκασμός του η αριθμομανία.

  Ο Φώτης Σταθάκης (Δημήτρης Σταρόβας)

  Έρχεται  με το σύνδρομό του, το Jill de la Turret»μπινελικώνει και γαυγίζει. Τα γαυγισματάκια του «βγαίνουν» σε καταστάσεις στρες, ο Φώτης είναι πολυτάλαντος και έχει εκατό ειδικότητες!

  Η Λαρισαία Νίτσα (Ναταλία Δραγούμη)

  Από το Σβετλανίτσα…κατάγεται από την Λευκορωσία, αλλά είναι παντρεμένη με Λαρισαίο! Με το βαλιτσάκι-οπλοστάσιο καθαρίζει, απολυμαίνει ό,τι βρει μπροστά της και χτυπάει μικρόβια και ιούς ανελέητα!

  Η Άννα Μαρία Κλεοπάτρα Μπιμπίκα (Φωτεινή Ντεμίρη)

  Θεούσα πάντα, δεν λέει ότι έρχεται στο γιατρό για την ίδια και τα τικ της, αλλά για μια φίλη, που δεν μπορεί να μετακινηθεί. Επικαλείται ακόμα όλους τους αγίους και τις ιδιότητες αυτών, ενώ όταν ακούει τα γαλλικά του «Ζαν Λουι» Φώτη, αρχίζει και τα ξόρκια!

  Η Λίλη Παπαγεωργοδημητρομανωλάκη (Αποστολία Ζώη)

  Επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή ό,τι λέει πάντα 2 φορές και “κάποιες φορές” επαναλαμβάνει την τελευταία λέξη ή συλλαβή. Σύνδρομό της η παλιλαλία!

  Ο Μπάμπης Γραμμένος (Νίκος Πολυδερόπουλος)

  Έρχεται με το μηχανάκι του… δεν πατάει πάνω σε γραμμές, τραυλίζει όταν τις βλέπει και έχει ένα μεγάλο θέμα με τη συμμετρία!

  Όλοι αυτοί, άγνωστοι μεταξύ τους, συναντώνται στον προθάλαμο του παγκοσμίου φήμης γιατρού, στις ικανότητες του οποίου έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για οριστική θεραπεία.

  Ο γιατρός όμως λείπει και όπως συνεχώς ενημερώνει τους ασθενείς η βοηθός του, προσπαθεί να έλθει και όλο κοντεύει και όλο όμως αργεί.

  Οι ήρωές μας περιμένουν και όσο περιμένουν κουβεντιάζουν και όσο κουβεντιάζουν οδηγούνται μοιραία σε grouptherapy αυτοδίδακτο ελλείψει ιατρού, τα αποτελέσματα του άκρως απρόσμενα και ανατρεπτικά, ξεκαρδιστικά και συγκινητικά.

  *Το τραγούδι της παράστασης «Αγάπη ρε…» ερμηνεύει ο Πάνος Κιάμος σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Γρίτση.

  Δείτε το Πρόγραμμα Περιοδείας TOC TOC.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  Συγγραφέας: Laurent Baffie
  Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος

  Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
  Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου, Στεφανία Λυμπεροπούλου
  Φωτισμοί: Δημήτρης Κουτάς

  Παίζουν: Κώστας Σπυρόπουλος, Δημήτρης Σταρόβας, Ναταλία Δραγούμη, Νίκος Πολυδερόπουλος, Φωτεινή Ντεμίρη, Αποστολία Ζώη, Εβελίνα Καραπάνου.

  Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: €20, Εκπτωτικό: €15 (Φοιτητές, Ανέργων, ΑμεΑ)
  Διάρκεια Παραστάσεων: Από 24 Ιουνίου έως 12 Σεπτεμβρίου 2019
  Φωτογραφίες: Μανώλης Χιώτης
  Διασκευή: Κώστας Σπυρόπουλος, Κατερίνα Μπέη
  Βοηθός Σκηνοθετη: Δημήτρης Κατσόγιαννος, Εβελίνα Καραπάνου
  Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ