MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

H πρώτη πισίνα υπερχείλισης σε ουρανοξύστη, στο Λονδίνο

Η εντυπωσιακή πισίνα που θα κόβει την ανάσα με την θέα της θα κατασκευαστεί στο Λονδίνο το 2020

Monopoli Team

Η κατασκευαστική εταιρεία “Compass Pools” ανακοίνωσε την κατασκευή της πρώτης πισίνας υπερχείλισης με θέα 360 μοιρών σε ουρανοξύστη στο Λονδίνο!

Η κατασκευή θα ξεκινήσει το 2020 και μιας και πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο, δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί πότε θα είναι έτοιμη. Το κτίριο θα ονομάζεται «Infinity London» και θα είναι το πρώτο και μοναδικό στον κόσμο με τέτοια πισίνα. Η πισίνα θα βρίσκεται στην κορυφή ενός ουρανοξύστη 55 ορόφων και οι επίδοξοι κολυμβητές θα κολυμπούν 200 μέτρα πάνω από τον ορίζοντα του Λονδίνου, έχοντας έτσι την ευκαιρία να απολαύσουν την πιο εντυπωσιακή θέα της πόλης.

Το σχέδιο για το Infinity London

Η εταιρεία, σε ανακοίνωση της, ανέφερε ότι η πισίνα είναι φτιαγμένη από ακρυλικό και όχι από γυαλί, έτσι ώστε να η πισίνα να φαίνεται ακόμα πιο «καθαρή», ενώ το πάτωμα της πισίνας θα είναι διάφανο, ώστε οι επισκέπτες του κτιρίου να μπορούν να δουν όσους θα κολυμπούν.

Βέβαια πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται πώς οι επισκέπτες της πισίνας θα μπαίνουν και θα βγαίνουν, αφού δεν φαίνεται κάποια είσοδος στις φωτογραφίες. Η εταιρεία εξήγησε ότι «Οι κολυμβητές θα έχουν πρόσβαση στην πισίνα μέσα από μια περιστρεφόμενη καταπακτή που θα βασίζεται στην πόρτα ενός υποβρυχίου».  Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη πρωτότυπη τεχνολογία της πισίνας, αφού οι σχεδιαστές βρήκαν τρόπο να μην πέφτει το νερό της πισίνας κάτω στους δρόμους του Λονδίνου με ένα ενσωματωμένο ανεμόμετρο που θα ελέγχει την ταχύτητα του ανέμου, αλλά και την θερμοκρασία της πισίνας.

Η εταιρεία έχει σιγουρέψει ότι η πισίνα δεν θα παρέχει μόνο μια εντυπωσιακή θεά, αλλά θα είναι εντυπωσιακή και η ίδια. «Η πισίνα θα έχει ενσωματωμένα φώτα, ώστε το κτίριο το βράδυ να θυμίζει αναμμένη δάδα».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η πισίνα δεν είναι ιδανική για όσους έχουν υψοφοβία.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b