DRINKS
Συνταγή για το cocktail «Hello Summer»
Αυτό το κοκτέιλ είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται! Φτιάξτε το γιατί λέγεται “hello summer”.

Monopoli Team
21.05.2019
A
A
Φτιάξτε το για το τέλειο αποτέλεσμα που δίνει το mix της τεκίλα με το καρπούζι. Φτιάξτε πουρέ από καρπούζι και βάλτε το στην κατάψυξη για την επόμενη φορά που θα θέλετε κάτι απολαυστικά παγωμένο. Ή για την επόμενη φορά που θα θέλετε να φτιάξετε ένα hello summer cocktail. Γιατί θα θελήσετε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚέικ με γεύση λεμονιού από την food blogger Marysgramm12.09.2018
Υλικά για το cocktail
- 5 κλώναράκια κόλιανδρο
- 15 ml χυμό λάιμ
- 60 ml χυμό καρπουζιού
- 45ml τεκίλα
- 30 ml Lillet Blanc
- 7.5 ml νέκταρ αγαύης
- αλάτι, μαύρο πιπέρι και σκόνη chili για το στόμιο του ποτηριού
- Έξτρα κόλιανδρο για το γαρνίρισμα
Για τον πουρέ καρπουζιού, αρχικά αφαιρέστε τα κουκούτσια. Λιώστε το και βάλτε το σε ένα blender μέχρι να γίνει πουρές.
Βρείτε το αγαπημένο σας ποτήρι και βρέξτε το στόμιό του με νερό ή χυμό και μετά βούτηξτε το σε ένα πιατάκι το οποίο θα έχετε γεμίσει με αλάτι, πιπέρι και chili.
Διαβάστε τη συνέχεια στο savoir ville.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Athens Baroque Festival: Το πάθος του μπαρόκ ζωντανεύει στην Αθήνα
Μια βραδιά με τον Πάνο Βλάχο στη σκιά των Βράχων – και το καλοκαίρι κράτησε λίγο ακόμη
Ιδιοπαθής Πνευμονική Ίνωση: Τα συμπτώματα, η διάγνωση και οι εξελίξεις στη θεραπεία
Πρεμιέρες: Ισπανική επέλαση στις αίθουσες
Φεστιβάλ Ποίησης της Μεσογείου στην Αθήνα, με Λόρκα και Ελύτη
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Γιώργος Κεβρεκίδης: Ο Έλληνας καλλιτέχνης προσκεκλημένος της Salt Research Instanbul
Ο Κύριος Βρομύλος στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης
Η Ήμερη του Φ. Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Σφενδόνη