MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΡΑΜΑ

Ήταν όλοι τους παιδιά μου, του Άρθουρ Μίλλερ στο Μέγαρο

Μεταδίδεται ζωντανά από το θέατρο Old Vic του Λονδίνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο του National Theatre Live

Monopoli Team

Δύο μεγάλα κινηματογραφικά αστέρια, τη Sally Field [Σάλλυ Φηλντ] και τον Bill Pullman [Μπιλ Πούλμαν], θα απολαύσει στο θεατρικό σανίδι το κοινό, την Τρίτη 14 Μαΐου στις 9 το βράδυ, στο έργο Ήταν όλοι τους παιδιά μου [All my Sons] του Άρθουρ Μίλλερ, το οποίο μεταδίδεται ζωντανά από το θέατρο Old Vic του Λονδίνου στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (με αγγλικούς υπότιτλους) στο πλαίσιο του National Theatre Live. Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός και ο Μπιλ Πούλμαν, o oποίος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην ταινία Ημέρα Ανεξαρτησίας, αποτελούν το πρωταγωνιστικό ντουέτο του σπαρακτικού δράματος του σπουδαίου αμερικανού συγγραφέα. Το πάντα επίκαιρο έργο του Μίλλερ πρωτοπαρουσιάστηκε το 1947 στη Νέα Υόρκη σε σκηνοθεσία Ηλία Καζάν και αυτή τη σεζόν ανεβαίνει από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας υπό τη σκηνοθεσία του Jeremy Herrin [Τζέρεμυ Χέρριν], γνωστό στους φίλους του NTL από την εξαιρετική δουλειά του στην παράσταση This House.

Λίγα λόγια για το έργο

Αμερική, 1947. Ο Τζο και η Κέιτ Κέλλερ, έχοντας πάρει σκληρές αποφάσεις και έχοντας υπερβεί ακόμα σκληρότερα εμπόδια, τα έχουν καταφέρει: έχτισαν ένα σπίτι, μεγάλωσαν δύο γιους και δημιούργησαν μια κερδοφόρα επιχείρηση. Όμως, τίποτα δεν κρατά για πάντα, και οι ζωές τους, στις οποίες ο χαμός του μεγαλύτερου γιου τους έχει ήδη ρίξει βαριά τη σκιά του, πρόκειται να συνθλιβούν. Με την επιστροφή μιας φιγούρας από το παρελθόν, αλήθειες θαμμένες για καιρό αναδύονται βίαια, και αποκαλύπτεται το τίμημα του αμερικανικού ονείρου.

Η δορυφορική μετάδοση πραγματοποιείται σε συνεργασία με  τη Βρετανική Πρεσβεία και το British Council.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Arthur Miller
Σκηνοθεσία: Jeremy Herrin, Rachel Bown-Williams, Ruth Cooper-Brown

Σκηνικά: Max Jones
Κοστούμια: Max Jones
Φωτισμοί: Richard Howell

Παίζουν: Sally Field, Bill Pullman, Bessie Carter, Gunnar Cauthery, Jenna Coleman, Oliver Johnstone, Kayla Meikle, Colin Morgan, Sule Rimi, Theo Boyce, Ruth Redman και

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 15€, Φοιτητικό: 8€
Πληροφορίες: 210 72 82 333, http://www.megaron.gr
Βοηθός Σκηνοθετη: Hana Pascal Keegan
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Πιτσιμπούργκο, της Σώτης Τριανταφύλλου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
ΘΕΑΤΡΟ
Η ληστεία της συμφοράς για 2η σεζόν στο θέατρο Λαμπέτη
ΘΕΑΤΡΟ
Το καταραμένο παιδί, του Honoré de Balzac στο Θέατρο Arroyo
ΘΕΑΤΡΟ
Η Ράβδος, του Μαρκ Ρέιβενχιλ για 3η χρονιά στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων
ΘΕΑΤΡΟ
Μπλε Υγρό, της Βίβιαν Στεργίου στον Χώρο Τεχνών Κ4
Θεατρικά Νέα
National Theatre Live: Το Inter Alia με τη Rosamund Pike στο Μέγαρο Μουσικής
ΘΕΑΤΡΟ
Το Συνέδριο για το Ιράν, του Ivan Vyrypaev για 2ο χρόνο στο ΠΛΥΦΑ
ΘΕΑΤΡΟ
Terror, του Φέρντιναντ φον Σίραχ στο Θέατρο Φιλίπ
ΘΕΑΤΡΟ
Ντενεκεδούπολη ξανά!: Η παράσταση της ομάδας Μικρός Νότος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
ΘΕΑΤΡΟ
Μία σύγχρονη “Αντιγόνη” από την Αργυρώ Ταμβάκου ανεβαίνει στο Bluebox
ΘΕΑΤΡΟ
Το κλειδί της ευτυχίας: Μια μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά στο Θέατρο Αλκυονίς
ΘΕΑΤΡΟ
Interview: Η μαύρη κωμωδία της ομάδας Εμείς επιστρέφει στο Θέατρο Olvio