MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

O Tommy και οι καλεσμένοι του στο MET Gala 2019

Εντυπωσιακές εμφανίσεις έκαναν ο σχεδιαστής Tommy Hilfiger η συζυγός του Dee και οι διάσημοι καλεσμένοι του στο κορυφαίο fashion event της χρονιας!

Tommy & Dee Hilfiger
Monopoli Team

Ο Tommy και η Dee Hilfiger παραβρέθηκαν στο Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Benefit στις 6 Μαΐου 2019 στη Νέα Υόρκη, συμμετέχοντας στο event με αφορμή την έκθεση ‘Camp: Notes on Fashion’. Βασισμένη στο δοκίμιο “Notes on ‘Camp’” του 1964 της συγγραφέως Susan Sontag, η έκθεση απεικονίζει πώς η μόδα και η τέχνη έχουν επηρεαστεί από θέματα όπως τα τεχνάσματα, η υπερβολή και η ειρωνεία. Την προεδρία της έκθεσης είχαν από κοινού οι Lady Gaga, Alessandro Michele, Harry Styles, Serena Williams και Anna Wintour.

Οι καλεσμένοι του Tommy Hilfiger που φυσικά φόρεσαν δημιουργίες του σχεδιαστή ήταν οι: Dee Hilfiger, οι παγκόσμιοι brand ambassador Zendaya και Lewis Hamilton, το supermodel Winnie Harlow, η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Kris Jenner, η προσωπικότητα της τηλεόρασης Corey Gamble, ο image architect Law Roach, η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Thalia και ο μουσικός διευθυντής Tommy Mottola.

«Είναι πάντα μία συναρπαστική διαδικασία να δημιουργώ σχέδια εμπνευσμένα από μερικές από τις πιο καθοριστικές στιγμές στο χώρο της μόδας», είπε ο Tommy Hilfiger. «Δεν υπάρχει πιο σημαντική βραδιά από το Met Gala για να δεις αυτά τα σχέδιά σου να αποκτούν ζωή».

Kris Jenner & Corey Gamble

Ο Tommy Hilfiger φόρεσε ένα μπλε navy custom λευκό tie tuxedo με μεταξωτά grosgrain πέτα και καμπάνα ψηλόμεσο παντελόνι διακοσμημένο με μοτίφ ημιπολύτιμων λίθων σε σχήμα αστεριών, πάνω από ένα κλασικό λευκό pleated dress πουκάμισο, μεγάλο μεταξωτό μαύρο παπιγιόν, μαύρο μεταξωτό grosgrain γιλέκο και glitter stacked Chelsea μπότες.

H Dee Hilfiger φόρεσε ένα μπλε beaded slip φόρεμα διακοσμημένο με μοτίφ ημιπολύτιμων λίθων και ασύμμετρα κρόσσια συνδυασμένο με ένα λευκό και κόκκινο με γραμμές και κρόσσια λαμπερό μπολερό και μπότες πάνω από το γόνατο.

H Zendaya φόρεσε ένα animatronic γκρι μεταξωτό φόρεμα κατασκευασμένο με τρόπο ώστε να επιτρέπει τόσο τον οπτικό όσο και τον φυσικό μετασχηματισμό της σιλουέτας από άτονο σε τονισμένο, με αποκορύφωμα το φόρεμα στο τελικό του look καταλήγει σε μπλε χρώμα, μαζί με διάφανα ψηλά γοβάκια.

Zendaya και Lewis Hamilton

Ο Lewis Hamilton φόρεσε ένα single breasted, με τρία κουμπιά, με Nehru κεντήματα βραδινό κοστούμι σε μαύρους και ασημένιους τόνους με μαύρο βελούδινο γιακά και μανίκια, πάνω από ένα λευκό scarf collared βραδινό πουκάμισο.

H Winnie Harlow φόρεσε ένα διακοσμημένο με πετράδια από τούλι και μεταξένια οργάντζα φόρεμα, κεντημένο με ένα καταρράκτη από χρωματιστούς cabochon κρυστάλλους σε σχέδιο με lingerie έμπνευση, με μία αστραφτερή ουρά με κρυστάλλινα χαρακτηριστικά κάτω από ένα μαύρο παχύ μπολερό από φτερά.

H Kris Jenner φόρεσε μία σκούρα μπλε μεταξωτή, wide-legged ολόσωμη φόρμα με αστραφτερές λεπτομέρειες από αστέρια στο αριστερό πόδι και ένα κορσέ με ένα μοτίφ αστεριού, μαζί με ένα λευκό και ασημένιο μακρύ τούλινο opera παλτό με έντονη λεπτομέρεια στον ώμο.

Thalia

Ο Corey Gamble φόρεσε ένα single-breasted tuxedo με ανοιχτά moiré μεταξωτά πέτα και λεπτομέρειες από αστέρια στα κουμπιά, πάνω από ένα καμπάνα, μεταξωτό με γραμμές παντελόνι, λευκό βραδινό πουκάμισο με πιέτες, navy μπλε παπιγιόν και φαρδιά υφασμάτινη ζώνη σμόκιν.

Ο Law Roach φόρεσε ένα μακρύ hooded, wide cuffed, double breasted με έντονο γιακά βραδινό παλτό σε γαλάζιο σατέν, μαζί με ένα waistcoat με μαύρο μεταξωτό σατέν γιακά, μανίκια και κουμπιά, ψηλόμεσο καμπάνα παντελόνι και box pleat λεπτομέρειες στη μπροστινή πλευρά των ποδιών, ένα λευκό βραδινό πουκάμισο και ένα έντονο φούξια παπιγιόν.

H Thalia φόρεσε ένα ασημένιο duchess σατέν με τον ένα ώμο έξω φόρεμα, διακοσμημένο με ένα κρυστάλλινο σχέδιο αστέρων και ένα επιστρωμένο με κρυστάλλους σπειροειδές γιακά, με έντονο σκίσιμο στον μηρό.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b