MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Call Me By Your Name: Οι λεπτομέρειες για το εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου sequel

Ο συγγραφέας του βιβλίου, και αργότερα βραβευμένης ταινίας Call Me By Your Name André Aciman σπάει τη σιωπή του για το εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου sequel, εμπνευσμένο από την ταινία που προηγήθηκε

Monopoli Team

Παράλληλα με μια πρώτη ματιά στο εξώφυλλο της συνέχειας του βιβλίου, ο συγγραφέας André Aciman ανακοίνωσε ότι το ανερχόμενο sequel είναι στα σκαριά.

Φήμες για ένα δεύτερο μέρος στην ιστορία του Call Me By Your Name υπάρχουν από το 2017, το χρόνο που κυκλοφόρησε η ομώνυμη ταινία. Ωστόσο, η επανένωση του Elio και του Oliver αναμένεται να συμβεί στο υπό τη μορφή βιβλίου sequel.

Ο συγγραφέας του πρωτότυπου βιβλίου André Aciman αποκάλυψε το εξώφυλλο του “Find Me”, τη επικείμενη συνέχεια του Call Me By Your Name που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Το “Find Me” θα συνεχίσει το νήμα της ιστορίας του Elio και του Oliver (Timothée Chalamet και Armie Hammer αντίστοιχα στην ταινία του Luca Guadagnino) μετά τα συμβάντα του πρώτου μέρους, αλλά θα εξερευνήσει ακόμη όσα συνέβησαν στον πατέρα του Elio, Samuel (Michael Stuhlbarg).

Η υπόθεση του “Find Me”

Σύμφωνα με την περίληψη, “ο Samuel ταξιδεύει από τη Φλωρεντία στη Ρώμη για να επισκεφτεί τον Elio, ο οποίος στο μεταξύ έχει εξελιχθεί σε ταλαντούχο πιανίστα κλασικής μουσικής. Μια τυχαία συνάντηση στο τρένο με μια νεαρή όμορφη γυναίκα αλλάζει τα σχέδια του Samuel, αλλάζοντας τη ζωή του για πάντα. Ο Elio σύντομα μετακομίζει στο Παρίσι, όπου και συνάπτει μια προσωρινή σχέση. Παράλληλα, ο Oliver, έχοντας διοριστεί ως καθηγητής πανεπιστημίου στη Νέα Αγγλία και αποκτήσει πλέον οικογένεια, ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό του σκεπτόμενο ένα ταξίδι επιστροφής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.”

Αλλαγές στο εξώφυλλο

Ο Aciman είπε στο Vulture νωρίτερα το 2019 ότι εμπνεύστηκε να επιστρέψει στους χαρακτήρες του Elio και του Oliver από τη μεταφορά του Call Me By Your Name στη μεγάλη οθόνη από τον Luca Guadagnino. Καταπώς φαίνεται, ακόμη και οι τίτλοι αρχής της ταινίας επηρέασαν δραστικά το sequel “Find Me”, καθώς η γραμματοσειρά του τίτλου στο εξώφυλλό του είναι η ίδια, χειρόγραφου στιλ, με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στους τίτλους της ταινίας. Πριν την κινηματογραφική του μεταφορά, τα εξώφυλλα της έντυπης μορφής του Call Me By Your Name παρουσίαζαν απλές, απρόσωπες μορφές. Οι μορφές αυτές φαίνεται να έχουν αντικατασταθεί από μια έντονου χρώματος φωτογραφία ιταλικής αρχιτεκτονικής, οι τόνοι της οποίας παραπέμπουν για άλλη μια φορά στην ταινία του Guadagnino.

O Aciman αναγνωρίστηκε πρώτη φορά για το μη μυθοπλαστικό “Out of Egypt“, τα απομνημονεύματα του ίδιου από τα πρώιμα χρόνια της ζωής του στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου και μεγάλωσε. Το Call Me By Your Name ήταν το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά μυθιστορήματά του μέχρι τώρα, με το πιο πρόσφατο να είναι το “Enigma Variations“, που κυκλοφόρησε το 2017.

Για τη συνέχεια

Μετά την επιτυχία του Call Me By Your Name τόσο σε βραβεύσεις όσο και σε κριτικές, ο Chalamet ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο συμπρωταγωνιστής του Hammer και ο σκηνοθέτης Guadagnino είναι σύμφωνοι να εργαστούν πάνω στο sequel του έργου. “Ξέρω ότι ο Luca (Guadagnino) το θέλει πολύ. Και ξέρω ότι εγώ και ο Armie (Hammer) είμαστε 1000% μέσα,” είπε, τον Οκτώβριο του 2018.

Έκτοτε, ο ενθουσιασμός του Hammer για τη συμμετοχή του στο sequel φαίνεται να έχει μειωθεί. “Εάν το σενάριο είναι πραγματικά εκπληκτικό, και ο  Timmy (Chalamet) και ο Luca (Guadagnino) είναι μέσα, δε θα έλεγα όχι. Αλλά ταυτόχρονα, πιστευώ ότι ήταν ένα τόσο ξεχωριστό πράγμα, γιατί να μην το αφήσουμε έτσι;” δήλωσε.

Ανεξάρτητα από την κινηματογραφική συνέχεια του Call Me By Your Name, το “Find Me” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου.

Πηγή: indiewire

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b