MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Πώς θα επιβραδύνεις το ρολόι της βιολογικής σου ηλικίας χωρίς επεμβάσεις;

Ναι, δε μπορούμε να μείνουμε νέες για πάντα. Τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε.

Monopoli Team

Η ηλικία μιας γυναίκας ανέκαθεν ήταν ένα θέμα ταμπού. Σήμερα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Οι απαιτήσεις και τα πρότυπα δημιουργούν την ανάγκη να… σταματήσουμε το ρολόι της βιολογικής μας ηλικίας. Και υπάρχουν τόσοι τρόποι που (προσωρινά) σβήνουν τον χρόνο, τουλάχιστον στην επιφάνεια.

Προϊόντα, τεχνικές, η πρόοδος της ιατρικής αλλά και η ποιότητα ζωής είναι παράγοντες που βοηθούν στο «πάγωμα» της ηλικίας. Ή στη διατήρηση μιας όμορφης εμφάνισης ακόμα και όταν οι ρυτίδες δεν είναι εύκολο να κρυφτούν.

Όποια μέθοδο και αν επιλέξει κάποια είναι αυστηρά προσωπική της υπόθεση. Από την άλλη πλευρά, η βιολογική της ηλικία – ο ρυθμός με τον οποίο γερνάει εσωτερικά – είναι πολύ πιο δύσκολο να κρυφτεί. Η λάμψη του δέρματος, η στάση του σώματος, το βάρος, τα επίπεδα ενέργειας, ο τρόπος που κινείται, δίνουν νέες πληροφορίες και μπορεί να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά της.

Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι η εξωτερική γήρανση είναι μια αντανάκλαση του τι συμβαίνει μέσα σου. Δεν αφορά μόνο την εμφάνισή σου, αλλά και το πώς αισθάνεσαι. Για να επαναφέρεις το χρονολογικό σου ρολόι, θα πρέπει να βουτήξεις βαθιά κάτω από το δέρμα σου. Να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να τον φροντίσεις ουσιαστικά.

Κανείς δεν μπορεί να γυρίσεις το χρόνο πίσω. Αλλά αξίζει να προσπαθήσεις να μεγαλώσεις όμορφα.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι, για να επιβραδύνεις χωρίς χειρουργικό νυστέρι και botox τη βιολογική ηλικία σου. Δες, εδώ πώς θα πατήσεις reset στο χρόνο.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b