MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

“Νύχτες Τρόμου”: 6ο International Horrorant Film Festival

Το πρώτο και μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα επιστρέφει

Monopoli Team

Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια ζωής του, το Horrorant Film Festival έχει αναγνωρισθεί ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα genre fests της Ευρώπης, με το διψασμένο για συναρπαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες κοινό να το τιμά κάθε χρόνο με την όλο και μαζικότερη παρουσία του.

Το Horrorant Film Festival “Νύχτες Τρόμου” δε θα μπορούσε να χάσει το φετινό ραντεβού, με την 6η του έκδοση να ενηλικιώνεται και να έρχεται πιο ολοκληρωμένο από ποτέ!

Οι πύλες του 6ου Horrorant Film Festival θα ανοίξουν στις 9 Μαΐου στην Αθήνα, εκεί ακριβώς όπου έκανε τα πρώτα του βήματα πριν πέντε χρόνια, στις δύο αίθουσες του ODEON ΟΠΕΡΑ, στο κέντρο της Αθήνας, όπου για 7 ημέρες θα χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές!

Όπως κάθε χρόνο, ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα μεταφερθεί αυτούσιο στη Θεσσαλονίκη, όμως για πρώτη στην ιστορία του, οι Μακεδόνες φίλοι του δε θα χρειαστεί να το περιμένουν ούτε λεπτό,  με το νέο μεγάλο κινηματογράφο της πόλης CINEPLEXX να το φιλοξενεί σε δύο αίθουσές του ταυτόχρονα με την Αθήνα, από τις 9 Μαΐου.

Φυσικά ούτε φέτος θα μπορούσαν να μείνουν απ’ έξω οι πιστοί θεατές και των άλλων πόλεων, με το #HFF6 να ταξιδεύει σε άλλες 6 πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

Στο 6ο Horrorant Film Festival “Νύχτες Τρόμου”, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, όπως κάθε χρόνο, σε πανελλήνια πρεμιέρα πάνω από 25 ελληνικές και διεθνείς Ταινίες Μεγάλου Μήκους, άλλες τόσες Ταινίες Μικρού Μήκους, ενώ δε θα λείπει ούτε το θεματικό αφιέρωμα.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

9 – 15 Μαΐου 2019

http://www.horrorantfilmfestival.com/

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b