MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Σταμάτης Φασουλής “ζωντανεύει” τον Αριστοτέλη Ωνάση στο Παλλάς

Ο Σταμάτης Φασουλής ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της νέας παράστασης που ετοιμάζει για τον Αριστοτέλη Ωνάση, με τίτλο «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα».

| ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΛΙΝΑ ΓΙΟΥΝΑΝΛΗ
Monopoli Team

Με μία νέα παραγωγή θα σημάνουν την εκκίνηση της θεατρικής σεζόν 2019-20 τον Οκτώβριο οι Θεατρικές Σκηνές παρουσιάζοντας για πρώτη φορά παγκοσμίως στο Θέατρο Παλλάς,  ένα πρωτότυπο έργο με θέμα τη ζωή ενός Έλληνα που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το 2ο μισό του 20ου αιώνα, του Αριστοτέλη Ωνάση.

Τον Οκτώβριο του 2019, ο Σταμάτης Φασουλής θα υπογράψει και θα σκηνοθετήσει την παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα», που θα αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού(Ευγενία Δημητροπούλου), την Τζάκι Κένεντι (Δήμητρα Ματσούκα) και την Μαρία Κάλλας (Κατερίνα Παπουτσάκη).

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή θα αποτελείται από ένα θίασο 30 ηθοποιών (μεταξύ αυτών οι Μανώλης Γεραπετρίτης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δημήτρης Καραμπέτσης, Τατιάνα Μελίδου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Τζένη Σκαρλάτου, Κοραλία Τσόγκα, Κώστας Φαλελάκης και 15 ακόμα ηθοποιοί που θα ανακοινωθούν σύντομα) και θα είναι βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, δεν θα αποτελέσει μια απλή εξιστόρηση των γεγονότων, αλλά μια θεατρική απόδοση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου, δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

Τη πρωτότυπη μουσική της παράστασης θα γράψει ο Κωστής Μαραβέγιας, τα σκηνικά έχουν την υπογραφή του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη και οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:

Ευγενία Δημητροπούλου

Δήμητρα Ματσούκα

Μέμος Μπεγνής

Κατερίνα Παπουτσάκη

Παίζουν αλφαβητικά:

Μανώλης Γεραπετρίτης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δημήτρης Καραμπέτσης, Τατιάνα Μελίδου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Τζένη Σκαρλάτου, Κοραλία Τσόγκα, Κώστας Φαλελάκης και 15 ακόμα ηθοποιοί που θα ανακοινωθούν σύντομα

Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση στα πρώτα χρόνια της ζωής του, ο Αγησίλαος Μικελάτος

 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b