MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Όπερα

Ρεσιτάλ του Δημήτρη Πλατανιά στη Λυρική Σκηνή

Ο κορυφαίος Έλληνας βαρύτονος δίνει το πρώτο του προσωπικό ρεσιτάλ στην ΕΛΣ

Monopoli Team

Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων με δημοφιλείς άριες από όπερες των Μότσαρτ, Ροσσίνι, Βάγκνερ, Βέρντι, Τζορντάνο, Μασνέ και τραγούδια των Βέρντι, Τόστι, Σαμάρα.

Από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας έως την απόφασή του –στην τρίτη δεκαετία της ζωής του– να γίνει τραγουδιστής της όπερας και από τα πρώτα του βήματα στην Εθνική Λυρική Σκηνή έως την κατάκτηση των κορυφαίων ευρωπαϊκών λυρικών θεάτρων, η πορεία του Δημήτρη Πλατανιά συνοδεύεται από λέξεις όπως αφιέρωση, μελέτη, επιμονή, στόχευση, συγκέντρωση, ταλέντο, εσωτερική δύναμη.

Στο πρώτο του ρεσιτάλ στη νέα εντυπωσιακή Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Δημήτρης Πλατανιάς πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα τον χαρακτηρισμό που τον συνοδεύει («ένας από τους κορυφαίους βερντιανούς βαρύτονους της εποχής μας») και αναμετράται με δημοφιλείς άριες από όπερες των Μότσαρτ, Ροσσίνι, Βάγκνερ, Βέρντι, Τζορντάνο, Μασνέ και τραγούδια των Βέρντι, Τόστι, Σαμάρα.

Συνοδευόμενος στο πιάνο από τη Σοφία Ταμβακοπούλου, ο σπουδαίος βαρύτονος θα δοκιμαστεί σε νέα μονοπάτια, καθώς ήδη προετοιμάζεται για έναν ρόλο έκπληξη, τη σεζόν 2019/20 στην Εθνική Λυρική Σκηνή, σε μια παραγωγή που προβλέπεται να συζητηθεί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Δημήτρης Πλατανιάς Πιάνο: Σοφία Ταμβακοπούλου

Τιμές Εισιτηρίων: €15, €20, €25, €30, €35, €40, €45, €60, Φοιτητικό, παιδικό: €12, Περιορισμένης ορατότητας: €10
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων: Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ – Τ. 2130885700 (Καθημερινά 09.00-21.00) & Καταστήματα Public & http://tickets.public.gr/ www.ticketservices.gr / www.nationalopera.gr
Παραστάσεις: Πέμπτη 18 Απριλίου 2019
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b