MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 σημάδια που μας δίνει το σώμα μας όταν ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα

Πώς θα καταλάβετε ότι το σώμα και ο νους σας έχει άμεση ανάγκη από ένα ποιοτικό και αναζωογονητικό break!

Monopoli Team

Η καθημερινή ρουτίνα, όταν είναι ισορροπημένη, μας βοηθάει πολύ προκειμένου να ζούμε την ημέρα μας παραγωγικά και όμορφα. Οργανώνει εποικοδομητικά τον χρόνο μας, «σπάει» σε εφικτά βήματα τους στόχους μας και περιλαμβάνει στιγμές αυτοφροντίδας, ώστε να μην παραλείπουμε να κάνουμε πράγματα που διατηρούν την ευεξία, την διαύγεια και την ενέργειά μας σε ψηλά επίπεδα.

Ακόμα όμως κι αν έχετε υιοθετήσει μία τέτοια ρουτίνα (και πραγματικά το εύχομαι καθώς είναι ένα από τα καλύτερα «δώρα» που μπορείτε να κάνετε προς τον εαυτό σας) που υποστηρίζει το σώμα και τον νου σας, ώστε να λειτουργείτε με ευχέρεια και άνεση, υπάρχει η περίπτωση να αισθάνεστε ότι κάτι λείπει. Μία τονωτική ένεση που θα σας δώσει ώθηση!

Ανθυγιεινή ρουτίνα

Υπάρχει βεβαίως και η άλλη περίπτωση! Στην ρουτίνα σας να υπάρχουν ήδη ανισορροπίες που σας εξαντλούν και επιβαρύνουν το σώμα και την σκέψη σας.

Σκεφτείτε το ως εξής. Έστω ότι έχετε το καλύτερο αυτοκίνητο από άποψη δύναμης, ποιότητας και τεχνολογίας. Η απόδοσή του είναι η καλύτερη δυνατή το ίδιο και η εμφάνισή του. Σε βάθος χρόνου όμως τι θα συμβεί; Μπορείτε να του προσφέρετε την φροντίδα που χρειάζεται και να το διατηρήσετε ή να το αφήσετε να «ξεθωριάσει». Δεν παύει να είναι το ίδιο αυτοκίνητο που έχει αυτές τις μεγάλες δυνατότητες. Αυτό όμως δεν αρκεί. Γιατί λοιπόν να έχουμε απαίτηση από τον εαυτό μας να είναι πάντα παραγωγικός, δραστήριος, κεφάτος και λαμπερός χωρίς να του παρέχουμε την φροντίδα που του αξίζει;

Όποιο σενάριο κι αν ισχύει για εσάς προσωπικά, να ξέρετε πως όλοι χρειαζόμαστε, και έχουμε δικαίωμα να κάνουμε, ένα ποιοτικό διάλειμμα.

Αν και το παραπάνω μπορεί να ισχύει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, με αφορμή την πρώτη μέρα της Άνοιξης, υπενθυμίστε στον εαυτό σας πως τώρα είναι μία από τις καλύτερες στιγμές για υποστηρίξετε τον εαυτό σας αφήνοντας πίσω σας τα βάρη του χειμώνα και επιτρέποντάς του να ξεκουραστεί και να ανακάμψει, ώστε βιώσετε όχι μόνο την εξωτερική άλλα και την εσωτερική Άνοιξη!

Ακούστε λοιπόν το σώμα σας. Σας μιλάει πάντα και γνωρίζει τις ανάγκες του. Διαβάστε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σημάδια που δηλώνουν ότι χρειάζεστε να κάνετε ένα διάλειμμα και ποια συστατικά θα κάνουν αυτό το διάλειμμα ποιοτικό, αναζωογονητικό, με ωφέλιμη επίδραση που διαρκεί.

Διαβάστε ποια είναι τα 5 σημάδια εδώ

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b