MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας για γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας με τον πρωταγωνιστή του BlacKkKlansman

Ποιες ώρες και ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί λόγω των γυρισμάτων με τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον

Monopoli Team

Σε κινηματογραφικό σκηνικό μετατρέπεται την Κυριακή 10 Μαρτίου και την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου η Πλατεία Συντάγματος και το οδικό δίκτυο που την περιβάλει, φιλοξενώντας τα κινηματογραφικά γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered».

Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν την Τετάρτη στην Αθήνα, στην περιοχή της Ομόνοιας, και την Κυριακή προγραμματίζονται γυρίσματα μεγάλης διαρκείας στην πλατεία Συντάγματος.

Η τροχαία ενημερώνει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των κινηματογραφικών γυρισμάτων στην Πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 07:00 έως 18:00, στις εξής οδούς του Δήμου Αθηναίων:

–  Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.
–  Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
–  Πλατεία Συντάγματος.

Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και πάλι τις ώρες 07.00 με 18.00 επί της Πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου μπροστά από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης. Δεν θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ποια είναι η ταινία

Πρόκειται για μια ταινία δράσης και μυστηρίου, αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, η οποία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.

Ο δήμος Αθηναίων ζητά τη συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών. Μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές συμβάλλουν στη διεθνή προβολή της Αθήνας και της χώρας μας γενικότερα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b