MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
02
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Lord of the Dance στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do)

Το Lord of the Dance έρχεται για μια και μοναδική παράσταση στο Tae Kwon Do στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της νέας δημιουργίας του Michael Flatley, Dangerous Games.

Monopoli Team

Το Lord of the Dance, που έχει αποθεωθεί από 80 εκατομμύρια θεατές σε 100 χώρες του κόσμου και έφερε την επανάσταση στον παραδοσιακό Ιρλανδικό χορό, έρχεται για μια και μοναδική παράσταση στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της νέας δημιουργίας του Michael Flatley, Dangerous Games.

Σαράντα δεξιοτέχνες κορυφαίοι χορευτές με την δυναμική τους κίνηση ξεσηκώνουν τους θεατές σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πάθος και απόλυτος συγχρονισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της συναρπαστικής αυτής παράστασης, που εκσφενδόνισε τον Ιρλανδικό χορό ως παγκόσμιο φαινόμενο. Ένα καθηλωτικό μείγμα παραδοσιακής και μοντέρνας Κέλτικης μουσικής και χορού.

Το Lord of the Dance έκανε πρεμιέρα στο Δουβλίνο το 1996 και γνώρισε αμέσως την παγκόσμια αναγνώριση. Μάλιστα έσπασε το ρεκόρ παραστάσεων στη Wembley Arena του Λονδίνου με το απόλυτο sold out σε συνολικά 21 παραστάσεις! Είναι ένα ρεκόρ που παραμένει άπιαστο μέχρι σήμερα!

Το 2014 ο Michael Flatley μεταμόρφωσε την παράσταση σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, που δεν έχει υπάρξει όμοιό του. To Lord of the Dance: Dangerous Games, με τη μουσική του Gerard Fahy, έκανε πρεμιέρα στο εμβληματικό Palladium του Λονδίνου, σηματοδοτώντας την 20η επέτειο από το διεθνές ντεμπούτο του Michael Flatley, ως χορευτής και δημιουργός του Riverdance. Συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία στο West End, το Broadway, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, και το Μεξικό.

Το Lord of the Dance: Dangerous Games χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία με ένα τεράστιο videowall σαν backround, με απίστευτα σπέσιαλ φωτιστικά και θεατρικά εφέ, χορευτές – ρομπότ και πρωταθλητές ακροβάτες.

Η παράσταση στον πέμπτο χρόνο της παγκόσμιας περιοδείας της εξακολουθεί να συναρπάζει τα ακροατήρια σε όλο τον κόσμο, συνδυάζοντας μοναδικά τον χορό με την μουσική και παντρεύοντας το “σύγχρονο” με το “κλασσικό”, σε ένα υπερθέαμα που αναδεικνύει το αξεπέραστο ταλέντο του πολυμελούς θιάσου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μουσική: Gerard Fahy


Τιμές Εισιτηρίων: Α’ Ζώνη: 50€, Β’ Ζώνη: 40€, Γ’ Ζώνη: 30€, Δ’ Ζώνη: 20€ (Εκπτωτικό: 15€), Διακεκριμένα: 65€
Πληροφορίες: Προπώληση: 211 800 5141, viva.gr και στο 11876
Παραστάσεις: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 21:00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Καλλιόπες, του Γιάννη Αδελιανάκη στο Θέατρο Καλλιρόης
Θεατρικά Νέα
Ο βραβευμένος «Οιδίποδας» του Robert Icke έρχεται στη Στέγη με ελληνικό θίασο
ΘΕΑΤΡΟ
Cow | Deer: Η νέα διεθνής συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Royal Court Theatre
ΘΕΑΤΡΟ
Η Ιστορία της Μαρί, του Ζωρζ Μπρασσάι στο Θέατρο Εκστάν
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Ζωντανοί, του Γιώρκου Ονησιφόρου στο H.ug
ΘΕΑΤΡΟ
Οδοιπορικό στη Σατίλα: Το πρώτο θεατρικό σκίτσο της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού στο Θέατρο Δίπυλον
ΘΕΑΤΡΟ
Ναι Μεν, Αλλά…: Η νέα stand up παράσταση του Βαγγέλη Μουλαρά στο Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση
ΘΕΑΤΡΟ
Το wine bar «Taniko» επιστρέφει στο Studio Μαυρομιχάλη
ΘΕΑΤΡΟ
Αγάπη-Πίστη-Ελπίδα, του Έντεν Φον Χόρβατ σε σκηνοθεσία Νάντιας Δαλκυριάδου στο θέατρο Από Κοινού
ΘΕΑΤΡΟ
Μάστερ και Μαργαρίτα, από την ομάδα “κι όμΩς κινείται” στο Θέατρο Ροές με δύο σουρεαλιστικές παραστάσεις
ΘΕΑΤΡΟ
Στο Σώμα: Μια σόλο χοροθεατρική σκηνική σύνθεση της Χριστίνας Κυριαζίδη στο Rabbithole
Θεατρικά Νέα
Ο Φωκάς Ευαγγελινός ανεβάζει την «Αλεξάνδρεια» στο Παλλάς