MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Westwood: Punk, Icon, Activist”: Η ιστορία μίας από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες της Μόδας

Το “Crafting the Future” σε συνεργασία με το 1ο Athens Fashion Film Festival θα προβάλει το ντοκιμαντέρ της Lorna Tucker για τη Vivienne Westwood

Monopoli Team

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Βritish Council και του Onassis Culture  Crafting the Future θα προβηθεί το ντοκιμαντέρ της Lorna Tucker «Westwood: Punk, Icon, Activist» που παρουσιάζει την ιστορία μίας από τις πιο σημαντικές και ηγετικές φυσιογνωμίες  στο χώρο της Μόδας, της  Vivienne Westwood. Η προβολή θα γίνει την Παρασκευή, 1ηΦεβρουαρίου στις 18.30 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Την ταινία θα προλογίσει η Καλλιτεχνική Δ/ντρια του AFFF, Νικόλ Αλεξανδροπούλου, προαναγγέλλοντας το πρώτο AFFF, που έρχεται δυναμικά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 25 έως και τις 27 Φεβρουαρίου.

Το Crafting the Future είναι ένα διήμερο πρόγραμμα που διοργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο και τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, συνδυάζοντας τη λαμπρότητα και την τεχνογνωσία της χειροτεχνίας με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στους χώρους της μόδας και του design.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Crafting the Future.

Λίγα Λόγια για την ταινία:

Η πρώτη ταινία που παρουσιάζει την μοναδική ιστορία της Vivienne Westwood, τη Μόδα που δημιούργησε, την προσωπικότητά της, τον ακτιβισμό της αλλά και την πολιτιστική της σπουδαιότητα. Η Vivienne Westwood αναδιαμορφώνει και καθορίζει την Βρετανική Μόδα για περισσότερο από 40 χρόνια, ενώ ευθύνεται για τη δημιουργία πολλών από τα πλέον χαρακτηριστικά looks της εποχής μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Crafting the Future

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30

Ελεύθερη είσοδος

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b