MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
17
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Θέατρο Σκιών

Το σπίτι του Καραγκιόζη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Μια μοναδική βιωματική εμπειρία για πρώτη φορά στο Μέγαρο

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Monopoli Team

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αναγνωρίζοντας την αξία και τον ρόλο της παράδοσης, δημιουργεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα στέκι για το θέατρο σκιών.

Πώς είναι το σπίτι του Καραγκιόζη; Έχει σαλόνι; Πώς είναι η κουζίνα του; Τι κρύβει στα μπαούλα του; Πού κοιμάται; Θέλετε να το εξερευνήσετε; Ο αγαπημένος σκιοπαίκτης των παιδιών, ο Ηλίας Καρελλάς, έχει το κλειδί και μας καλωσορίζει στο σπίτι του Καραγκιόζη!

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 300 τ.μ. ζωντανεύουν τρισδιάστατα το εσωτερικό του σπιτιού του Καραγκιόζη και η ιστορία του θεάτρου σκιών, από τη γέννησή του ως τις μέρες μας. Με οδηγούς τους εμψυχωτές, οι μικροί και μεγάλοι θεατές ταξιδεύουν στον χωροχρόνο μέσα από μια μοναδική βιωματική εμπειρία!      

Σε αυτή την πολυδιάστατη εκπαιδευτική παράσταση, θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο σπίτι του Καραγκιόζη, θα ανακαλύψουμε μυστικά κρυμμένα στα βάθη των αιώνων μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, θα δούμε σπάνιες συλλεκτικές φιγούρες του θεάτρου σκιών από όλο τον κόσμο.

Στο τέλος αυτής της υπέροχης διαδρομής μας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη! Ο Ηλίας Καρελλάς στήνει το λευκό πανί του στην αυλή του σπιτιού του Καραγκιόζη και, μαζί με όλους τους αγαπημένους ήρωες του θεάτρου σκιών, μας προσκαλεί να απολαύσουμε την παράσταση «Ο Καραγκιόζης μαέστρος»!  Ένα πολυθέαμα με γιγαντοφιγούρες και ζωντανή παραδοσιακή μουσική! 

Τον Ηλία Καρελλά πλαισιώνουν η Δήμητρα Καχριμανίδη (λαούτο, τραγούδι), η Δήμητρα Κώνστα (εμψύχωση, χειρισμός φιγούρας), ο Χρήστος Σύγγελος (ούτι, νέι, τραγούδι) και ο Νικόλας Τζιβελέκης (εμψύχωση, χειρισμός φιγούρας).

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ηλίας Καρελλάς


Παίζουν: Ηλίας Καρελλάς, Δήμητρα Καχριμανίδη (λαούτο, τραγούδι), Δήμητρα Κώνστα (εμψύχωση, χειρισμός φιγούρας), Χρήστος Σύγγελος (ούτι, νέι, τραγούδι) και Νικόλας Τζιβελέκης (εμψύχωση, χειρισμός φιγούρας).

Τιμές Εισιτηρίων: 10 € (γενική είσοδος)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 19 Ιανουαρίου 2019 έως 20 Απριλίου 2019
Πληροφορίες: Κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες για το κοινό: 210 7282333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public ** Κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες για τις σχολικές παραστάσεις: 210 7777104, 210 7777124 // Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.30 π.μ.
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο στις 17.00
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Ανα-τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά: Επιστρέφει για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Άλσος
Θεατρικά Νέα
«Σαπφώ»: Στο Θέατρο Βασιλάκου το τελευταίο έργο του Αλέξη Σταμάτη
ΘΕΑΤΡΟ
Ρίταμαργαρίταρίταμαργαρίταρίταμαργαρί…: Η νέα παράσταση της Μαρίας Μαγκανάρη στο θέατρο Άνεσις
ΘΕΑΤΡΟ
Bacon: Το πολυβραβευμένο έργο της Sophie Swithinbank για 2η χρονιά στο Θέατρο Άνεσις
ΘΕΑΤΡΟ
Η Πόρνη από Πάνω: Ο μονόλογος με την Κατερίνα Διδασκάλου στο Θέατρο Νέος Ακάδημος
ΘΕΑΤΡΟ
Τζόνι Μπλε, του Γιωργή Τσουρή για 2η σεζόν στο Θέατρο Άνεσις
Θεατρικά Νέα
Ο Έβρος απέναντι: Ο Γιωργής Τσουρής σκηνοθετεί στο Θέατρο Άνεσις το βραβευμένο έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου
ΘΕΑΤΡΟ
Βρικόλακες, του Χένρικ Ίψεν για 3η χρονιά στο Θέατρο Radar
Θεατρικά Νέα
Μόμπι Ντικ: Η νέα παράσταση της πολυβραβευμένης Ομάδας GAFF στο Θέατρο Νέος Ακάδημος
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Βυσσινόκηπος: Η Κάτια Δανδουλάκη πρωταγωνιστεί στο κύκνειο άσμα του Τσέχωφ τη νέα σεζόν
ΘΕΑΤΡΟ
Μιλήστε Ελεύθερα: Μια καυστική κωμωδία σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
McNeal: Το θεατρικό φαινόμενο έρχεται στον Νέο Ακάδημο με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη