MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Θησείο με εορταστικό πρόγραμμα

Πώς θα υποδεχθεί η Αθήνα το 2019;

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Στους σκηνοθέτες Γιάννη Κακλέα και Φρόσω Λύτρα ανέθεσε ο δημαρχος Αθηναίων την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Όπως ανέφεραν οι δύο καλλιτέχνες «αποχαιρετούμε το 2018 και υποδεχόμαστε το νέο έτος στο Θησείο, με φόντο τον Παρθενώνα και με ένα ξεχωριστό οπτικοακουστικό υπερθέαμα που εμπνέεται από τα φτερά και τη μορφή των αγγέλων». Μαζί τους συμπράττει και ο σκηνογράφος Μανόλης Παντελίδακης.

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα υποδεχθεί στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη για το μήνυμα υποδοχής του καινούργιου χρόνου.

Αρκετά λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου, οι μουσικοί της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων, με συνοδεία ξυλοπόδαρων, δίνουν το σύνθημα για την έναρξη του εορταστικού προγράμματος.

Ακολούθως, η σκηνοθέτιδα Φρόσω Λύτρα υπόσχεται να γίνουμε «Άγγελοι στην πόλη», μέσα από ένα εντυπωσιακό χορευτικό δρώμενο εμπνευσμένο από την επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους, τον υπέροχο αυτό ύμνο στην αγάπη.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη, υπόσχεται να μας ταξιδέψει με υπέροχες μελωδίες και την πολύ ιδιαίτερη φωνή και παρουσία της, έως τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει.

Μετά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, στη σκηνή ανεβαίνουν η τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης. Μαζί με πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς μας παρουσιάζουν ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, το λαϊκό και το έντεχνο, το φρέσκο και το κλασικό.

Ακολούθως τη σκυτάλη της διασκέδασης λαμβάνει ο En Lefko 87.7 και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάρης Βαρζαμπετιάν που θα μας απογειώσει με τις γιορτινές μουσικές επιλογές του.

Περισσότερα από XMAS
VIMA_WEB3b