MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εσείς βρήκατε σε ποιο πάρτυ θα πάτε την Παραμονή των Χριστουγέννων;

Την Παραμονή των Χριστουγέννων φοράμε τα καλά μας (ή και όχι) και ετοιμαζόμαστε για ξεφάντωμα!

Monopoli Team

«Μπάτε Σκύλοι Αλέστε» στο Six D.o.g.s.

Το Six D.o.g.s διοργανώνει, την παραμονή Χριστουγέννων, ένα πάρτυ με ελεύθερη είσοδο, με τους Akylla, Bengoa, Lex και Mcastaway στα decks!

*Θα μοιράζονται και μελομακάρονα.

Πληροφορίες: six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα/ Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, 23:00/ Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103210510/ http://sixdogs.gr

Banana TROPICAL στο Romantso

Το Romantso ετοιμάζει φέτος ένα bananamegaspecial kai tropical πάρτυ με δύο stages! Το ισόγειο επενδύεται με μια μας ντίσκοντανσφανκποπμπρίτνη ύφη και το υπόγειο με πιο ηλεκτρονικοντισκοχάουζ ήχους. Μην ξεχάσετε κυρίως να είστε τρόπικαλ, να το ζήσετε, να το εκτονώσετε, να το υπερβάλετε, να το δώσετε όλο το τροπικό σας κλίμα.

BananaMUSIC: Ground Floor / Stage 1: IOAN + DjFloba, Basement / Stage 2: Clubkid + RoubiRoubiRoubi
BananaSHOW: TilaKareola (House of Kareola)
BananaCOLLABORATION: Ivan Baydakov
BananaPHOTOS: Dimitra Papageorgiou

Πληροφορίες: Romantso, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα / Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 / Είσοδος ελεύθερη

Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ στο Blue Fox

Το Blue Fox διοργανωνει και φέτος το «Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι». Δύο βραδιές, Παραμονή Χριστουγέννων αλλά και ανήμερα, θα παίξουν χορευτικές μουσικές από τις δεκαετίες του ’40 και του ’50. Δύο πολύ όμορφα χορευτικά βράδια με swing, rock ‘n’ roll, jive, boogie woogie. Φυσικά και δεν θα λείψουν και τα “special happenings” όπως κλήρωση με δώρα και (όπως πάντα) αναμνηστικές καρτ-ποστάλ για να θυμάστε και με αποδείξεις αυτό το πάρτι!

Πληροφορίες: Blue Fox: Ασκληπιού 91, Αθήνα / Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018, 21:30-3:30 / Για κρατήσεις (προαιρετικά) στο 6942487225

X-Mas Glow Date at EKEI by You Say Party! We Say Yeah!

Οι You Say Party με το GLOWDATE γιορτάζουν την παραμονή Χριστουγέννων και στους 2 ορόφους του ΕΚΕΙ.

Στην είσοδο θα μπορείς να πάρεις ένα glowstick το οποίο θα δηλώνει σε τι φάση βρίσκεσαι. Τι εννοούμε; Αν πάρεις πράσινο είσαι single, αν πάρεις κόκκινο είσαι in a relationship, ενώ αν πάρεις κίτρινο σημαίνει ότι είσαι σε complicated φάση.

On decks: EKEI ΠΑΝΩ: Kris Riot x Kid Angelo, EKEI ΚΑΤΩ: Dezmos & Chino hip hop / rnb / rap / party anthems

Πληροφορίες: ΕΚΕΙ, Λέκκα 23-25, Αθήνα / Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 / Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό και glowstick/Limited reservations: 2103251789

The stolen Christmas Party στο Salida Rock Bar

Στις μουσικές επιλογές της βραδιάς θα είναι οι Themis Manolis και Dime St και μια DJ έκπληξη.

Πληροφορίες: Salida Rock Bar, Κερασούντος 10, Αιγάλεω / Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, 22:00

Xmas w/ Betoko all night long στο Steam Athens


Την παραμονή Χριστουγέννων, το Steam υποδέχεται τον διάσημο DJ και παραγωγό Betoko, που θα μας ξεκηκώσει με τις πρωτοποριακές παραγωγές του και το groovy deep / tech house set του.

Οι παραγωγές του βρίσκονται στο play list των καλύτερων dj’s του κόσμου όπως οι: M.A.N.D.Y, Gregor Tresher, Martinez, Steve Lawler, Dubfire, Sven Vath και Marco Carola.

Τα κομμάτια του «έντυσαν» τηλεοπτικές σειρές όπως το CSI, διαφημίσεις και κατόρθωσε να συνεργαστεί με τη Madonna στην περιοδεία της «Sticky & Sweet»

Πληροφορίες: Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα / Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, 24.00 έως τις 08.00 / Είσοδος: TBA/ Τηλέφωνο κρατήσεων: 6936660260, 6981029016

The Bullets Live στο Κύτταρο

Η φετινή Παραμονή Χριστουγέννων είναι μόνο Rock’n’Roll! Oι Bullets έρχονται να τη γιορτάσουν μαζί μας με μία ακόμα πιο super ανεβαστική εμφάνιση από τα υψηλά στάνταρ που έχουν συνηθίσει το Αθηναϊκό κοινό!

Όταν ο κόσμος λέει “πάρτυ”, “ξεφάντωμα”, “ρεβεγιόν”, …εμείς λέμε Bullets! Και όπως πάντα, σε κάθε εμφάνισή τους στο Κύτταρο,  ουσιαστικά στήνεται και ένα μικρό rockabilly festival, έτσι και αυτά τα Χριστούγεννα θα μοιραστούν το stage μαζί τους οι Rhythm Blast από την Αθήνα και οι All Night Groovers από την Χαλκίδα.

Πληροφορίες: Κύτταρο, Ηπείρου 48 & Αχαρνών/Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, 21.30/Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί)/Σημεία προπώλησης: σε όλα τα καταστήματα WIND, viva.gr/reloadstores/www.sevenspot.gr/11876.gr/www.evripidis.gr/www.athinorama.gr

Trashathon Χmas Eve 2018 στο Bios

trashathon (τράσαθον) = συνδυασμός των λέξεων/ trash (σκουπίδι) και marathon (μαραθώνιος), προϊόν του νοσηρού λογο-παιγνιώδους εγκεφάλου του Ηλία Φραγκούλη, για τις ανάγκες χοροεσπερίδος με θέμα το ρεπερτόριο χαμηλού γούστου.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων, το διαβόητο Trashathon επιστρέφει παραδοσιακά στο BIOS exploring urban culture. Since 2009, το αγαπημένο πάρτι χαράς και κακού γούστου, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη (freecinema.gr) να ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η ανθρωπότητα όλη θα ήθελαν να ξεχάσουν (τα πόδια σου, πάλι, όχι).

Θα παίξει οικτρή pop (από δεκαετία ‘60 και άνω), θα χορέψεις με μπαλαλάικα σουξέ της εγχώριας παραγωγής, θα συμμετάσχεις σε ασκήσεις γυμναστικής (σοβαρά!) με αγαπημένη εϊτίλα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα ξεχάσεις τι θα πει κινητό τηλέφωνο. Και ντύσου καλά, γιορτές έχουμε! Φόρα ένα παπιγιόν (μόνο), ένα λαμπιόνι (μπαταρίας), μια φάτνη (όπου σταθεί), μια κάλτσα (Δεκέμβρη έχουμε!).

TRASHATHON Χmas Eve 2018
Παραμονή Χριστουγέννων στο Bios
Give it to someone special (Επειδή αγαπάμε τα έθιμα)

Πληροφορίες: BIOS Πειραιώς 84, Αθήνα / Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, 23.00 / Είσοδος ελεύθερη

Xmas Eve Party στο Ciel Athens

Στην καρδιά της Αθήνας και υπό το φως της Ακρόπολης με ένα festive dj set από τον Μιχάλη Καλφαγιάννη σας περιμένουμε να γιορτάσουμε την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Πληροφορίες: Ciel Athens, Μνησικλέους 2, Αθήνα/Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, 22:00/Κρατήσεις:2103314727

The Swingin’ Cats στο Gazarte Roof Stage

Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων η διάθεση παραμένει ψηλά στο Gazarte, με τους Swingin’ Cats να υπόσχoνται δύο λαμπερές νύχτες στο Roof Stage.

Με το νέο τους single “Μοιραίο βράδυ” να έχει μόλις κυκλοφορήσει, οι αγαπημένες μας γάτες, μας προσκαλούν στα christmas parties, τραγουδούν πάνω σε χορευτικές, σαρωτικές μελωδίες σε ένα εορταστικό πρόγραμμα με δυνατό performing και αστείρευτη ενέργεια on stage. Ήχος στα δεδομένα και τις προκλήσεις του σήμερα, 70’s επιρροές με γρήγορες μουσικές εναλλαγές και αγαπημένες διασκευές από την διεθνή και εγχώρια σκηνή, που θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστα!

Πριν και μετά το live αναλαμβάνουν δράση οι resident DJs του gazarte.

***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

Πληροφορίες: Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 32-34, Γκάζι/Παραμονή 24 & Ανήμερα Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου 2018, 22:30/Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 5€/More info:gazarte.gr/τηλ.: 2103460347

Περισσότερα από XMAS
VIMA_WEB3b