MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανακαλύψτε τη νέα signature cocktail list του Blends

Το all day café bar restaurant Blends στη Γλυφάδα υποδέχεται τη χειμερινή περίοδο επιφυλάσσοντας ολοκαίνουργιες προτάσεις με τα πιο εμπνευσμένα cocktails!

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Στη νέα signature cocktail list του Blends, τα homemade infusions, τα έντονα αρώματα και τα εκλεκτά αποστάγματα είναι κυρίαρχα στοιχεία που έχουν επιλεχθεί σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις γαστρονομίας και τεχνικές στον χώρο του bartending.

Blends Cocktails 3

Οι μεσογειακές, φρουτώδεις και πικάντικες γεύσεις δημιουργούν μια μοναδική νέα πρόκληση για όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι ξεχωριστό, ενώ ο νέος κατάλογος του Blends περιλαμβάνει γευστικές σύνθετες επιλογές για όλα τα γούστα.

Οι λάτρεις του ουίσκι μπορούν να απολαύσουν τα “Silky Pear Soda” & “Amber Sea” με τα μεθυστικά αρώματα να κυριαρχούν ενώ όσοι αγαπούν το ρούμι, το “Tropical Storm” και το “Milano Fashioned” είναι η ιδανική επιλογή.

blensdiagonismois

Για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν πρωτότυπες εκδοχές του λικέρ τα “Giuseppe’s Garden” & “Mediterranean Halloween” θα τους κεντρίσουν σίγουρα το ενδιαφέρον ενώ για τους πιο τολμηρούς το “La Primavera” επιφυλάσσει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε τη νέα signature cocktail list του Blends, που παραμένει πιστό στη φιλοσοφία “see, feel, taste, smell & listen”, εξελίσσοντας το παιχνίδι της ανάμειξης και ανάδειξης των αισθήσεων ακόμα περισσότερo.

Φυσικά, όλα αυτά παρέα με τις πιο γευστικές επιλογές από το πλούσιο μενού του Blends το οποίο ανανεώνεται συνεχώς αλλά και τα μοναδικά μουσικά concept-events που διοργανώνει τις ημέρες της εβδομάδας.

blensdiagonismois2

Blends: Φοίβης 19 Γλυφάδα, ΤΚ 16674 | Τηλ: 21 1182 1711

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b