MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Insta-moments: 7 μέρες κουλτούρα backstage!

Oι καλλιτέχνες αγαπούν το Instagram, δε διστάζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες σε αυτό και να μοιραστούν με το κοινό τους στιγμές από την καθημερινότητά τους. Ας δούμε τι έκαναν αγαπημένοι εγχώριοι καλλιτέχνες, την εβδομάδα που πέρασε!

Monopoli Team

O Αργύρης Πανταζάρας σε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον παππού του…Αργύρη, την ημέρα της ονομαστικής τους γιορτής. 

insta7.4

H Μαρία Ναυπλιώτου ερμηνεύει την Ελληνίδα θεά του λυρικού θεάτρου, Μαρία Κάλλας και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος τη σκηνοθετεί, στo “Master Class” του Τέρενς ΜακΝάλι, που κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν. Εμείς τρυπώνουμε στο καμαρίνι της…

insta7.1

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος κάνει δυνατό come back, με τη σειρά «Ου Φονεύσεις» στο Open Tv και φροντίζει να ενημερώνει συχνά τους φανατικούς θαυμαστές των σειρών του, με πλούσιο backstage υλικό που φροντίζει να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

insta7.2

O Πάνος Βλάχος ανεβάζει στον λογαριασμό του την παραπάνω φωτογραφία και μας υπενθυμίζει την πρεμιέρα της ταινίας “Aιγαίο SOS”, της ελληνικής κωμωδίας του Πιέρρου Ανδρακάκου, που έρχεται στους κινηματογράφους από τις 15 Νοεμβρίου. 

insta7.3

“Κάνε αυτό που κάνει την ψυχή σου να λάμπει” λέει στους φόλοουερς της στo Instagram η Ιωάννα Ασημακοπούλου, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πρόβες για την παράσταση “Alarms” του Michael Frayn σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη και μετάφραση Κωνσταντίνου Μπιμπή. Μαζί της επί σκηνής, από τις 10 Νοεμβρίου στο Θέατρο Άλφα. Ιδέα, θα βρεθούν οι Κωνσταντίνος Μπμπής, Νεφέλη Κουρή και Γιώργος Βουρδαμής. 

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b