MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ακροβατικό Θέαμα

Oι Κινέζοι Ακροβάτες Dalian Acrobatic Troupe στο Γήπεδο Tae Kwon Do

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο πολυβραβευμένος ακροβατικός θίασος Dalian παρουσιάζει ένα πρωτοφανές θέαμα ακροβατικών και χορού, στις 23, 24 & 25 Νοεμβρίου 2018 στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η σημαντικότερη κινέζικη ακροβατική ομάδα του κόσμου, «Dalian Αcrobatic Τroupe» ήδη από το 1951 έχει βραβευθεί πολυάριθμες φορές από το Υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας για την εξαιρετική συμβολή της στον «Εθνικό Πολιτισμό» της Κίνας.  Συνολικά έχει λάβει περισσότερα από 200 αναγνωρισμένα βραβεία, τόσο στην Κίνα όσο και στο εξωτερικό και η προσφορά της ομάδας αποτελεί ένα ανεκτίμητο πολιτιστικό αγαθό της άυλης κινέζικης κληρονομιάς.  

Η «Dalian Αcrobatic Τroupe» ιδρύθηκε πριν 67 χρόνια ως μια μικρή ομάδα ακροβατών και σήμερα μετρά περισσότερους από 200 καλλιτέχνες και κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους ακροβατικούς θιάσους του κόσμου.  Έχει περιοδεύσει σε δεκάδες  χώρες και έχει κερδίσει την καταξίωση σε ασιατικό και διεθνές επίπεδο.

Η σχολή εκπαίδευσης του θιάσου δέχεται σπουδαστές από την ηλικία των 7, οι οποίοι αποφοιτούν και εντάσσονται στο θίασο μετά από επτά χρόνια. Εκπαιδεύονται ως επαγγελματίες καλλιτέχνες του θιάσου και όχι απλά ως ακροβάτες. Εισάγονται βήμα –βήμα στη διαδικασία της εκπαίδευσης ξεκινώντας με παιχνίδι. Οι μαθητές μυούνται στην ακροβατική τέχνη κατά τα τρία πρώτα χρόνια κι έπειτα εξειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο νούμερο. Για την “Dalian Acrobatic Troupe” η μαθητεία στα μυστικά της τέχνης του τσίρκο είναι συνυφασμένη με την πορεία της ζωής των καλλιτεχνών από την παιδική τους ηλικία.

DALIAN ACROBATIC TROUPE 22

Ο θίασος κατέκτησε την παγκόσμια φήμη του  χάρη στις μοναδικές περιοδεύουσες παραστάσεις, όπου συνδυάζουν την κινέζικη ακροβατική τέχνη, στοιχεία ρωσικού μπαλέτου, εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά, επιδέξιες χορογραφίες Kung Fu, την απαράμιλλη βουδιστική παράδοση, «το θέατρο της Μαγείας» , τις τεχνικές αιώρησης. Μια ανεπανάληπτη θεαματική εμπειρία 53 ακροβατών-χορευτών, 12 τόνων σκηνικών, φωτιστικών και ηχητικών εφέ. Μία εμβληματική παράσταση που έχει κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό. 

Γίνε θεατής της εκπληκτικότερης παράστασης του κόσμου, που συγκλόνισε περισσότερους από 500.000 θεατές σε 60 χώρες του κόσμου. Ένα πρωτοφανές θέαμα, όταν τα ακροβατικά χορογραφούνται και το μπαλέτο κόβει την ανάσα. 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Dalian Acrobatic Troupe

Τιμές Εισιτηρίων: VIP: 38€, Α Ζώνη: 32€, Β Ζώνη: 25€, Γ Ζώνη: 18€, Δ Ζώνη: 12€
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτήριων: viva.gr, 11 876, artinfo.gr / Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310
Παραστάσεις: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 19:30, Σάββατο 24 Νοεμβρίου 16:00 και 19:30, Κυριακή 25 Νοεμβρίου 12:00 και 16:00
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ιφιγένεια η εν Αυλίδι, σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Η μάνα μου με πέταξε στη θάλασσα: Ο Θέμης Πάνου σε έναν ιδιαίτερο μονόλογο στην Πειραιώς 260
ΘΕΑΤΡΟ
Άρμιν Χόκμι: Ο Ιρανός χορογράφος αναβιώνει το απαγορευμένο “Shiraz” στην Πειραιώς 260
Θεατρικά Νέα
Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώνεται σε «Δεσποινίς Μαργαρίτα» στο Πτι Παλαί
ΘΕΑΤΡΟ
Το Κρατικό Balletto di Milano με την Carmen στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Η Λυσιστράτη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Κραουνάκη, για μια μοναδική παράσταση στον Λυκαβηττό
ΘΕΑΤΡΟ
Seppuku. The Funeral of Mishima or the Pleasure of Dying, της Angélica Liddell στην Πειραιώς 260
Θεατρικά Νέα
Sleeping Fires: Ο Κουρό Τανίνο για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Μια αισθητηριακή εμπειρία στην Πειραιώς 260
Θεατρικά Νέα
Εθνικό: «Η Γυναίκα της Ζάκυθος» σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Ίων: Ο Θωμάς Μοσχόπουλος σκηνοθετεί στην Επίδαυρο το ανατρεπτικό έργο του Ευριπίδη
Θεατρικά Νέα
Μένγκελε, του Θανάση Τριαρίδη για δεύτερη χρονιά στο ΠΛΥΦΑ
Θεατρικά Νέα
Εκάβη: Ο Στάθης Λιβαθινός φωτίζει τον Ευριπίδη μέσα από την «Πολιτεία» του Πλάτωνα στο Ηρώδειο