MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πολυθέαμα

Las Vegas Magic Festival

Κατευθείαν από τα πιο «καυτά» σημεία του Las Vegas, Tropicana, Ceasar’s Palace και Mandalay Bay, η αφρόκρεμα των ταχυδακτυλουργών έρχεται στο θέατρο Badminton, από τις 5 έως τις 17 Ιανουαρίου, μαγεύοντας το αθηναϊκό κοινό με πρωτότυπα μαγικά κόλπα και πολύ χιούμορ! Κάθε ένας από τους μάγους του Φεστιβάλ φέρνει το δικό του στυλ και τη […]

Las Vegas Magic Festival - Monopoli.gr
Monopoli Team

Κατευθείαν από τα πιο «καυτά» σημεία του Las Vegas, Tropicana, Ceasar’s Palace και Mandalay Bay, η αφρόκρεμα των ταχυδακτυλουργών έρχεται στο θέατρο Badminton, από τις 5 έως τις 17 Ιανουαρίου, μαγεύοντας το αθηναϊκό κοινό με πρωτότυπα μαγικά κόλπα και πολύ χιούμορ!
Κάθε ένας από τους μάγους του Φεστιβάλ φέρνει το δικό του στυλ και τη ξεχωριστή λάμψη της τέχνης των ψευδαισθήσεων, μαζί με μοναδικά ταχυδακτυλουργικά νούμερα και μια φρέσκια προσέγγιση των σόου μαγείας. Μαγικά κόλπα, ξεκαρδιστικό χιούμορ, εντυπωσιακά σκηνικά και ευφάνταστες χορογραφίες: Αυτή είναι η μαγική συνταγή του 1ου Las Vegas Φεστιβάλ Μαγείας στην Ελλάδα! Κεντρικός παρουσιαστής του μαγικού αυτού υπερθεάματος είναι ο σόουμαν Jeff Hobson, ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της μαγείας και της διασκέδασης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b