MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πολυθέαμα

Tiger Lillies- Freakshow

Στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ Υμηττού, το θέατρο Βράχων υποδέχεται τους θρυλικούς Tiger Lillies και τον αλλόκοτο θίασό τους Freakshow, την Κυριακή 28 Ιουνίου. Ποιος ή πού είναι το φρικιό? Πόσο μικρός ή νάνος, πόσο μεγάλος ή γίγαντας πρέπει να είναι κάποιος για να κατανοήσει τον κόσμο και να γίνει κομμάτι του; Είναι έξι χέρια […]

Tiger Lillies- Freakshow - Monopoli.gr
Monopoli Team

Στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ Υμηττού, το θέατρο Βράχων υποδέχεται τους θρυλικούς Tiger Lillies και τον αλλόκοτο θίασό τους Freakshow, την Κυριακή 28 Ιουνίου.
Ποιος ή πού είναι το φρικιό? Πόσο μικρός ή νάνος, πόσο μεγάλος ή γίγαντας πρέπει να είναι κάποιος για να κατανοήσει τον κόσμο και να γίνει κομμάτι του; Είναι έξι χέρια αρκετά για να στηρίξουν κάποιον που έχει ανάγκη; Πόσες καρδιές πρέπει να έχει μια γυναίκα για να αντέξει τo πεπρωμένο της;
Με το Freakshow οι Tiger Lillies και ο σκηνοθέτης Sebastiano Toma προσεγγίζουν έναν πιο σκοτεινό κι εκκεντρικό κόσμο, ένα παράλληλο σύμπαν-ταμπού που ζει και αναπνέει δίπλα μας, με τους δικούς του νόμους και άγραφους κανόνες. Στην παράσταση συναντά΅ε αλλόκοτους χαρακτήρες όπως τον υπηρέτη-καρυοθραύστη Jarly, τη ΅ακρυ΅αλλούσα Αmanda που ζει και αναπνέει ΅όνο ΅ε τα ΅αλλιά της, τον αθάνατο ΅οτοσυκλετιστή Victor, τη γιγαντιαία τραγουδίστρια Marta, τoν τρίποδο Frank και τις σια΅αίες αδερφές Daisy και Violet Hilton.
Μουσική/ Στίχοι: Martyn Jaques – THE TIGER LILLIES, Χορογραφία: Σοφία Σπυράτου, Σχεδιασμός κοστουμιών: Claire Bracewel, Σκηνικά: Sebastiano Toma, Σχεδιασμός μαριονέτας/ κούκλας: Δη΅ήτρης Στά΅ου, Ντέ΅η Παπαδά – ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΕΡΛΙΝ, Σχεδιασμός φωτισμού: Σάκης Μπιρ΅πίλης, Σχεδιασμός ήχου: Claus Buehler.
Μετά την παράσταση στο θέατρο Βράχων, το Freakshow των Tiger Lillies θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη, από 1 -3 Ιουλίου, στη Μονή Λαζαριστών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία: Sebastiano Toma


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b