MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Η Πεντάμορφη & το Τέρας στο θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου

Η Παιδική Σκηνή της Μαριάννας Τόλη παρουσιάζει την παράσταση “Η Πεντάμορφη & το Τέρας” από τις 14 Οκτωβρίου 2018.

Monopoli Team

Μία καινούργια παράσταση έρχεται να προστεθεί στη συγκινητική ιστορία των παραστάσεων της Παιδικής Σκηνής της Μαριάννας Τόλη, που αγγίζουν κάθε χρόνο χιλιάδες παιδιά και γονείς, στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου! «Η πεντάμορφη και το τέρας», μια από τις πιο γνωστές και συμβολικές ιστορίες αγάπης, βασισμένη στο κλασικό έργο της Γαλλίδας μυθιστοριογράφου Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ, μετατρέπεται σε ένα φαντασμαγορικό μιούζικαλ σε δραματοποίηση και σκηνοθεσία της Μαριάννας Τόλη. Δεκατρείς ηθοποιοί – χορευτές – μουσικοί σε μια παράσταση υπερθέαμα ζωντανεύουν το θρυλικό παραμύθι, μετά την τεράστια επιτυχία του Μολυβένιου Στρατιώτη, του Μικρού Πρίγκιπα και της Παπλωματούς!

Λίγα λόγια για το έργο

Η Μπελ μια νεαρή κοπέλα, φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της. Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του παλατιού και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του….

Στο κάστρο όλα είναι μαγεμένα… Το κηροπήγιο, το ρολόι, η σκούπα, η ντουλάπα, το σκαμπό, η τσαγιέρα και το φλιτζανάκι ξεκινούν τρελό χορό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα, ενώ η πρωτότυπη σκηνογραφία, τα αυθεντικά κοστούμια από το Τιρόλο και το 3D animation ζωντανεύουν επί σκηνής τον ονειρικό κόσμο του παραμυθιού που εξάπτει τη φαντασία των θεατών!

Μια ιστορία τρυφερή και βαθιά συγκινητική, μια αληθινή περιπέτεια, για ένα κορίτσι γενναίο και έξυπνο κι έναν πρίγκιπα περήφανο μα αλαζονικό που η ζωή του φέρνει σκληρή τιμωρία πριν μάθει να κάνει το καλό.

Που τον προκαλεί να αγαπήσει και να αγαπηθεί, να θυσιαστεί για να σωθεί!

«Η πεντάμορφη και το τέρας»

Μια ιστορία με ήρωες που ομορφαίνουν όταν αφήνονται στην αγάπη που ξέρει να λύνει όλα τα μάγια!

Ένα έργο με εξαιρετικούς συμβολισμούς και σπουδαία μηνύματα για μικρούς, μεγάλους και για όσους μπορούν και θέλουν να βλέπουν με την καρδιά και την ψυχή πέρα από τα προφανή! Ακριβώς όπως τα παιδιά…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Μαριάννα Τόλη
Σκηνοθεσία: Μαριάννα Τόλη

Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος- Μαριάννα Τόλη
Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος- Μαριάννα Τόλη
Μουσική: Αλέκος Μπαζάνης
Φωτισμοί: Παναγιώτης Πλασκασοβίτης
Χορογραφία: Αλέξανδρος Κουζίτσκιν

Παίζουν: Βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης, Άννα Φιλιππάκη, Ίαν Στρατής, Άντεια Ολυμπίου(Εύα Σταμάτη), Σταύρος Βόλκος, Στέλλιος Κέλλερης, Βαγγέλης Κρανιώτης, Αρετή Πασχάλη, Γιάννης Μανιατόπουλος, ,Λητώ Αμπατζή, Κέλλυ Γιακουμάκη, Γιάννης Πλιάκης, Μαρία Κοσμάτου. Στο πιάνο ο Αλέκος Μπαζάνης.

Διάρκεια: 90λ (με διάλ. 10λ)
Τιμές Εισιτηρίων: 12€ (ενηλίκων), 10€ (παιδικό), για γκρουπ (12 άτομα και πάνω) 8€.
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 14 Οκτωβρίου 2018 έως 21 Απριλίου 2019
Πληροφορίες: Κρατήσεις Θέσεων στο 211 01 32 002 ~ 005 ** [email protected] ** Ομαδικές Κρατήσεις στο 6944 310 395 ** [email protected]
Παραστάσεις: Καθημερινά για σχολεία στις 10:00 // Κυριακές για κοινό και ομαδικές κρατήσεις στις 11:30 & 15:00
Διασκευή: Μαριάννα Τόλη
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ | Προφήτου Δανιήλ 3, Αθήνα 104 35 | Τηλέφωνο: 21 1013 2002
Φωτογραφίες: Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b