MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Balance Fest: Γεύσεις, μυρωδιές και μουσικές στο Κτήμα Αρίστη

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, από τις 11.00 μέχρι τις 21.00, το Κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι διοργανώνει το Balance Fest και μας περιμένει για μία μοναδική εμπειρία με γεύσεις, μυρωδιές, μουσικές, κίνηση και… λουλούδια στα μαλλιά!

author-image Λένα Δαλαμαρίνη

Τις κουζίνες του Balance Fest έχουν αναλάβει, μεταξύ άλλων:

  • Το Βαζάκι, με φρέσκους cold pressed χυμούς, veggie burgers, hot dogs και raw γλυκά,
  • Η Μελικρήνη, με ζεστές σούπες, χορτοφική πίτσα, ζεστή σοκολάτα και λαχταριστά σαντουϊτσάκια
  • Το Holy Greens, με τις ιδιαίτερες βραβευμένες σαλάτες του, άλλες για χορτοφάγους και άλλες με κοτόπουλο, σολομό ή μοσχάρι.
  • Τα Μπισκότα Παπαδοπούλου, με συνεχή κεράσματα,
  • Το Sesamis, με τις πιο νόστιμες και πρωτότυπες μπάρες σουσαμιού και
  • Το Ήδιστον, με χυμούς που θα σας αρέσουν τόσο πολύ που θα τους πάρετε και για το σπίτι!

Ακόμη, θα συναντήσουμε το Raw Food workshop από τον Esco Essence, δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά, μασάζ, την Όλγα από το The Art of Braids για όσους θέλουν να κάνουν τα μαλλιά τους πλεξούδες με λουλούδια, την Aladastra με τα πιο χρωματιστά και ευφάνταστα yoga mats, τους One Zipper με πετσέτες για γυμναστική και μη, αλλά και μοδάτες ολόσωμες φόρμες, την Candeleros με τα πιο μοσχομυριστά και όμορφα κεριά και πολλούς, πάρα πολλούς ακόμη!

Στις μουσικές μας ο party starter Stavros Papadimitriou!

BALANCE 2017 SUN SMALL 2263

Τα εργαστήρια κίνησης θα διαμοφρωθούν ως εξής*:

12:00-13:00

Mindfulness Meditation (Μυρτώ Λεγάκη)

Πρακτική εξάσκηση διαλογισμού mindfulness – μια πολύ αποτελεσματική τεχνική με πολλαπλά επιστημονικά τεκμηριωμένα οφέλη σε ψυχικό, σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο που μας βοηθά να διατηρούμε την ψυχική μας ισορροπία ακόμη και όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, να αντιμετωπίζουμε το άγχος, να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε καλύτερα. 

13:00-14:00

Yoga (Ντάρια Γούτου)

Μέσα από την γενική πρακτική που θα κάνουμε για όλο το σώμα, θα θυμηθούμε πως να αναπνέουμε σωστά, γιατί η καθημερινότητα και οι ρυθμοί της δεν μας βοηθάνε καθόλου. Στο τέλος του μαθήματος θα νιώσουμε ανάλαφροι και

αναζωογονημένοι.

14:00-15:00

Pilates (Εβίτα Ασημακοπούλου)

Θα πραγματοποιηθεί ένα μέτριο προς δυναμικό μάθημα Pilates στο πάτωμα, κατάλληλο για άνδρες και για γυναίκες, με στόχο στο τέλος του μαθήματος να νιώσουμε πιο ψηλοί, πιο δυνατοί, με περισσότερη ευεξία και καλύτερη διάθεση.

Απαραίτητος Εξοπλισμός: 1 πετσέτα προσώπου/άτομο

15:00-16:00

Raw Food workshop (Esco Essence)

Θα παρουσιάσουμε μια ολιστική, χορτοφαγική συνταγή χωρίς ζωικά παράγοντα, με ελληνικές, εποχιακές πρώτες ύλες. Ο στόχος μας είναι να δείξουμε πως το φαγητό που είναι πλούσιο σε φυσικές και οργανικές πληροφορίες, που δημιουργείται χωρίς βία αλλά με σεβασμό, απαλλάσσει το σώμα μας από τις τοξίνες που προκαλούν τις περισσότερες ασθένειες σήμερα.

16:00-17:00

Capoeira (Mestre Muralha)

Το μάθημα της Capoeira που θα κάνουμε, θα μας βοηθήσει να

κατανοήσουμε την σημασία και την αξία της ισορροπίας στην ζωή μας.

17:00-18:00

“Feel Good Flow” Yoga (Ειρήνη Πανά)

Στο μάθημα αυτό θα μάθουμε πως να συνδυάζουμε την αναπνοή μας με την κίνηση μέσα από βασικές ασκήσεις της γιόγκα. Το μάθημα αναφέρεται σε όποιον θέλει να αποκτήσει μια καλύτερη επαφή με το σώμα του. Μέσα από τις ασκήσεις θα μάθουμε πως μπορούμε να αποκτήσουμε καλύτερη στάση σώματος και να απελευθερωθούμε από το καθημερινό στρες.

*Ελάτε από νωρίς, για να κρατήσετε την θέση σας ή στείλτε μήνυμα στο fb page του κτήματος Αρίστη.

*Η είσοδος στο Balance Fest είναι ελεύθερη.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b