MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στο Blends απολαμβάνουμε το πιο γευστικό brunch στα νότια προάστια

To πιο… Blended Brunch των Νοτίων Προαστίων είναι ο λόγος που από φέτος τον Σεπτέμβριο ανυπομονούμε να έρθει ακόμα πιο γρήγορα το Σαββατοκύριακο και να βρεθούμε στο Blends στη Γλυφαδα, για την πιο αγαπημένη «πρωινο-μεσημεριανή» συνήθεια. Μια συνήθεια που έχουμε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια και δικαιολογημένα… Brunch λοιπόν!

author-image Ευδοκία Βαζούκη

H νέα απολαυστική μόδα που δίνει ξεχωριστή γεύση στα Σαββατοκύριακά μας και ήρθε για να μείνει!

07 big

Για ακόμη μια φορά και φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πολλές και διαφορετικές – μα κυρίως πεντανόστιμες – επιλογές από τον πλούσιο μπουφέ του Blends, κάθε Σάββατο 13:00-17:00 και Κυριακή 12:00-16:00.

Weekend Brunch Buffet

Λαχταριστές γεύσεις με κρύα και ζεστά πιάτα, κρουασάν, ολόφρεσκα σάντουιντς, ζουμερά burgers, ομελέτες, μοναδικά εδέσματα όπως αφράτα pancakes, muffins, κέικ και τάρτες είναι μόνο κάποια από τα πιάτα που περιλαμβάνει ο πλούσιος μπουφές που έχει επιμεληθεί ο σεφ Κώστας Λώλας.

Τα φρέσκα φρούτα έχουν μοναδική θέση στον κατάλογο του Blends, συνδυασμένα με γευστικά energy boosters, ενώ η μεγάλη ποικιλία σε αλλαντικά και τυριά ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς της παρέας.

Weekend Brunch BuffetBlends

Το Blends, στην Πλατεία Νυμφών, στη Γλυφάδα, με αρχιτεκτονική που συνδυάζει την urban αισθητική με natural στοιχεία, το σύγχρονο interior design με την τέχνη, καταφέρνει να δημιουργεί ένα συνονθύλευμα μοναδικών εμπειριών, αναμειγνύοντας τις αισθήσεις.

Blends.diag

Ανοιχτό όλη μέρα, με πολυεπίπεδους εσωτερικούς χώρους, έναν δροσερό, προσεγμένο κήπο και μια ελιά να δεσπόζει στην είσοδό του, το Blends μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τις γεύσεις του. Τί καλύτερο άλλωστε από να παίρνει κανείς το πρωινό του (και όχι μόνο) σ’ έναν τέτοιο ιδιαίτερο χώρο!

Γιατί το brunch-ing είναι μια ολοκληρωμένη και ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης. Το επίκεντρο δεν είναι μόνο το φαγητό αλλά και η παρέα, ο χώρος και η ατμόσφαιρα. Εσείς πάρτε την παρέα σας και αφήστε στο προσωπικό του Blends να αναλάβει τα υπόλοιπα. 

Blends

Φυσικά, στο Blends μπορεί να απολαύσει κανείς ιδιαίτερα πιάτα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς διαθέτει ένα πλούσιο μενού με επιλογές από μεσογειακές γεύσεις με διεθνείς επιρροές. Όλα είναι βασισμένα σε φρέσκες πρώτες ύλης και είναι ιδιαιτέρως προσεγμένα από τον σεφ Κώστα Λώλα. Υπάρχει μάλιστα και ειδικός κατάλογος υγιεινών επιλογών, από ορεκτικά, κυρίως πιάτα μέχρι και λαχταριστά επιδόρπια, τον οποίο επιμελήθηκε ο διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου.

Επίσης, εκτός από τα ροφήματα σπάνιων ποικιλιών – και value for money – που μπορείς να βρεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, επιμελημένα από τον μπαρίστα Νίκο Φιλιππή στο ειδικά διαμορφωμένο espresso bar, τις βραδινές ώρες την τιμητική τους έχουν τα βραβευμένα κοκτέιλς τους, δια χειρός της head bar leader, Μυρσίνης Σπανέλη.

06 big

Το Blends αποτελεί μια δυνατή και συνεχώς εξελισσόμενη, all-day επιλογή στα νότια προάστια που δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις ιδιαίτερα προσεγμένες προσθήκες στο μενού της. Αν ο δρόμος σας βγάλει στη Γλυφάδα, λοιπόν, μη διστάσετε να κάνετε μια στάση στην υπέροχη αυλή του Blends. Και δε θα το μετανιώσετε! 

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Weekend Brunch Buffet μόνο με 15 ευρώ/άτομο.

Blends, Φοίβης 19 και Λαοδίκης, Γλυφάδα

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b