MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νύχτα Μυστηρίου: Η εξαφάνιση του Τζων Μπαλωμένου στο ΚΠΙΣΝ, με ελεύθερη είσοδο

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στο πλαίσιο της Νύχτας Πολιτισμού του Athens Culture Net και της «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σας προσκαλεί σε μια Νύχτα Μυστηρίου.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Για πρώτη φορά το Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων και τα μέλη του, με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Καμίνη, διοργανώνουν μια νύχτα γεμάτη πολιτιστικές εκδηλώσεις, με την οποία συμπράττουν με μοναδικές εκδηλώσεις και οργανισμοί οι οποίοι δεν ανήκουν στο Δίκτυο, εκδόσεις, περιοδικά, συγγραφείς και ποιητές.

«Όλα ξεκινούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και όλα εδώ θα τελειώσουν». Αυτές φαίνεται πως ήταν οι τελευταίες λέξεις, του κριτικού λογοτεχνίας Τζων Μπαλωμένου, πριν χαθούν τα ίχνη του στην περιοχή της Καλλιθέας, σύμφωνα με την κόρη του.  Οι μάρτυρες είναι έτοιμοι να δώσουν την δική τους εκδοχή στην εξαφάνιση του αυστηρού κριτικού και εσείς καλείστε να ανακαλύψετε τι πραγματικά συνέβη. Αινίγματα, ύποπτοι κι ένα παιχνίδι μυστηρίου σε μια βραδιά που σας καλεί να περιηγηθείτε στον χώρο του ΚΠΙΣΝ και να διαλευκάνετε την υπόθεση μιας μυστηριώδους εξαφάνισης.

Σενάριο-Ιδέα: Δημήτρης Σίμος / Βαγγέλης Γιαννίσης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης και η Ομάδα «Βρες το Δολοφόνο»

Παίζουν:  Θανάσης Ζερίτης, Μάνος Κανναβός, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Γιάννης Σαρακατσάνης, Κίμων Φιορέτος, Σωσώ Χατζημανώλη και 6 ακόμη ηθοποιοί.

Ώρες έναρξης: 18.50, 19.50, 20.50, 21.50 (έως 50 άτομα ανά ώρα)

Συμμετοχή με ηλεκτρονική προεγγραφή στην ιστοσελίδα SNFCC.org. Η προεγγραφή ξεκινάει στις  27 Σεπτεμβρίου στις 12.00.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Η διοργάνωση «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων έχει ως μέγα δωρητή το ΙΣΝ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα SNFCC.org και στα social media @SNFCC.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Νύχτας Πολιτισμού μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα athens2018.gr2018.gr.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b