MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι “Δύο Θεοί” του Λένου Χρηστίδη ανεβαίνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο στο θέατρο Ροές στην Αθήνα, καθώς και τον Ιανουάριο στο θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη, ανεβαίνουν οι «Δύο Θεοί» του Λ. Χρηστίδη, σε σκηνοθεσία Π. Δεντάκη.

Monopoli Team

Ο Π. Δεντάκης σε συνεργασία με την Dino’s Film, ανεβάζουν την ερχόμενη σεζόν, το βραβευμένο με Κάρολος Κουν, έργο του Λ. Χρηστίδη, «Δύο Θεοί».

Έγκλειστοι σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης για άτομα εθισμένα στους υπολογιστές και στο διαδίκτυο, ο Πάτρικ και ο Μιγκέλ, περνούν αδιάφορα τις μέρες τους, μέχρι τη στιγμή που θα μάθουν ότι πλησιάζει πυρηνικός πόλεμος ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις, την Αμερική και την Ευρασία. Τότε στόχος τους θα γίνει η καταγραφή των σημαντικότερων στιγμών και επιτευγμάτων της ανθρώπινης ιστορίας, για να την “κληροδοτήσουν” στις επόμενες γενιές. Σε αυτή τους την προσπάθεια, θα καταγράψουν την ιστορία με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, μετατρέποντας τους τροφίμους σε ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών και ξαναβρίσκοντας τη χαρά της ζωής.

DyoTheoi 3Domniki Mitropoulou

Λίγο πριν την πυρηνική καταστροφή, τι επιθυμείς περισσότερο; μας ρωτάει ο Π. Δεντάκης, σκηνοθέτης της παράστασης. Να κάνεις σεξ; Να δεις την αγαπημένη σου ταινία; Να πιεις μέχρι λιποθυμίας; Να σκρολάρεις, για μια ακόμη φορά, στο Facebook; Να φας μια μακαρονάδα του ψαρά και χταποδάκι στα κάρβουνα; Ναι, ίσως! Άλλα, πάνω απ’ όλα, επιθυμείς να κάνεις τα πάντα για να “μείνει πίσω” κάτι από εσένα: η μνήμη σου και τα λαμπρά επιτεύγματά σου! Ποια είναι, όμως, τα λαμπρά σου επιτεύγματα; Και εσύ ποιος είσαι τελικά; Και, τέλος, πώς θες να φύγεις από τη ζωή; Τρομαγμένος και συντετριμμένος ή ουρλιάζοντας από χαρά;

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b